Με τέτοιους βουλευτές δεν γίνεται νέο κίνημα!


http://wp.me/pWOiz-sA1

Πολύ καλή η προσπάθεια του Πάνου Καμμένου με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και την παρακολουθούμε από κοντά. Ο Πάνος δεν λέρωσε τα χέρια του με το αίμα των Ελλήνων και δεν ψήφισε ούτε Μνημόνια, ούτε την κυβέρνηση Παπαδήμιου και αυτό ο κόσμος του το αναγνωρίζει.

Πρέπει όμως αυτή η δυναμική που του δίνει ο κόσμος να συνεχιστεί και αυτό θα γίνει με την σοβαρή στελέχωση του κόμματός του. Πολλά ακούγονται και σίγουρα δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε όλα καθώς το βρώμικο παρασκήνιο προσπαθεί να ρίξει λάσπη σε ότι προσπαθεί να το ανατρέψει. Είναι λογικό, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» να θέλουν να αποκτήσουν ΚΟ μέσα στην Βουλή για να έχουν όλα τα προνόμια που προβλέπονται καθώς και την τηλεοπτική εκπροσώπηση που δεν θα μπορούν να αρνηθούν τα ΜΜΕ. Γι’ αυτό τον λόγο οι διαγεγραμμένοι βουλευτές της ΝΔ, που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 2,  είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στους «Ανεξάρτητους».

Πολλοί μάλιστα αυτοπροτείνονται ή διαρρέουν φήμες για να δουν αντιδράσεις.

Άκουσα όμως μία εκ των διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ που φέρεται να εντάσσεται στην κίνηση Καμμένου, την κα Κόλλια βουλευτή Σερρών, η οποία δίνοντας συνέντευξη στον Σ. Κοτρώτσο, φάνηκε ότι ουδεμία σχέση έχει με «Ανεξάρτητους» καθώς η ίδια είναι πλήρως εξαρτημένη από το πρώην κόμμα της, πληγώθηκε για την διαγραφή και στην πρώτη ευκαιρία θα ξαναγυρίσει.

Ακούστε την συνέντευξή της και θα «δείτε» την πίκρα που βγάζει και ότι αφιερώνει περισσότερο χρόνο για να μιλάει για τον λαό της ΝΔ στις Σέρρες, παρά για το μέλλον της χώρας.

Πάνο Καμμένε, αν είναι να ενταχθούν στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» τέτοιοι βουλευτές, πιστεύω ότι από ένα κίνημα που μπορεί να δώσει ελπίδα θα μετατραπείτε στο αντιμνημονιακό alter-ego της ΝΔ, και αυτό δεν έχει σχέση ούτε με ανεξαρτήτους, ούτε με Έλληνες. Απόλυτα κατανοητό να προσπαθείς να δημιουργήσεις ΚΟ, αλλά νομίζω ότι ο πήχυς δεν πρέπει να μπαίνει μόνο σε όσους δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 1 και 2 γιατί αυτό μπορεί να έγινε λόγω πολιτικού καιροσκοπισμού. Η δημιουργία ΚΟ δεν είναι πανάκεια, αν είναι να προστατεύσεις τον κινηματικό, ειλικρινή και λαϊκό χαρακτήρα του κινήματός σου.

Ο λαός χρειάζεται να εκπροσωπηθεί από νέα πρόσωπα και όχι από τα υλικά κατεδαφίσεως του δικομματισμού.

αἰέν ἀριστεύειν

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s