Θεσσαλονίκη: Πατάτες από παραγωγούς στη Θέρμη στις 24/3/2012


Πατάτες από παραγωγούς στη Θέρμη στις 24/3/2012

0,25 λεπτά το κιλό

Η EΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΕΡΜΗΣ οργανώνει τη διάθεση πατάτας ποικιλίας Bamba σε συσκευασίες (“δίχτυ”) των 20 κιλών από παραγωγό από το Νευροκόπη. Η πώληση θα γίνει κατευθείαν από τον παραγωγό βάσει όλων των νόμιμων διαδικασιών. Κάθε συσκευασία θα περιέχει ετικέτα – καρτελάκι με το όνομα του συγκεκριμένου παραγωγού για λόγους πιστοποίησης της ποιότητας.

Η διάθεση θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου στο χώρο της νέας λαϊκής αγοράς Θέρμης, πέριξ της διασταύρωσης Θέρμης – Πανοράματος (απέναντιαπό το δασύλλιο με το εκκλησάκι του Αγ. Τρύφωνα).


 Η πώληση θα γίνει ΜΟΝΟ σε όσους θα έχουν δηλώσει πρόθεση αγοράς.


Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες θα πρέπει να παραγγείλουν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Μαρτίου. Ελάτε να δώσετε τις παραγγελίες σας στο Πολιτιστικό της Θέρμης 10:00πμ -13:00μμ (καθημερινά εκτός Κυριακής)  ή στείλτε ένα e-mail στο th24312@gmail.com 


Θερμή παράκκλιση να μην τηλεφωνείτε για παραγγελίες στο Πολιτιστικό διότι θα προκύψουν προβλήματα στο τηλεφωνικό του κέντρο

Όσοι παραγγείλουν θα παραλάβουν ένα έντυπο παραγγελίας που θα ορίζει την ακριβή ώρα προσέλευσης τους. Η τήρηση της ώρας προσέλευσης είναι πολύ βασική για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη διανομή. Ως ανώτερο όριο παραγγελίας κατά οικογένεια ορίστηκαν τα 60 κιλά.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΕΡΜΗΣ

MySatelite

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s