Η γνώμη μας για το «μήνυμα» της αυτοχειρίας του 77 χρονου φαρμακοποιού


Όσοι μας τιμούν διαβάζοντας  τις αναρτήσεις μας, θα  πρόσεξαν  ότι  αναφερθήκαμε  στην είδηση  της αυτοκτονίας  του  77χρονου  αδελφού μας , λίγα λεπτά  αφ΄οτου ανακοινώθηκε απο τα ΜΜΕ.

Εκείνες τις στιγμές , δεν γνωρίζαμε  φυσικά  τίποτα απολύτως  παρά  μόνο ότι  κάποιος συνάνθρωπός μας  επέλεξε  έναν τόπο  κοντά  στη Βουλή  για να δώσει τέλος  στη ζωή  του.

Εξ αρχής τονισαμε  ότι  συνυπεύθυνοι   για αυτήν την  πράξη που  οδήγησε τον συνάνθρωπό μας να χάσει  τη ζωή και την ψυχή  του είναι  εκείνοι  που με την πολιτική  της  υποτέλειας και της προδοσίας έχουν  εξαναγκάσει   και άλλους  δυστυχώς  συνανθρώπους μας να  αυτοκτονήσουν.

Σε επόμενη  ανάρτησή μας   και χωρίς να έχουμε αρχικά υπ΄όψη μας  παρά μικρό τμήμα του ιδιόχειρου  σημειώματος  που άφησε  πίσω του ο  εκλιπών συνάνθρωπός μας, το  αξιολογήσαμε  ως απάντηση  στα όσα  έλεγαν   οι αιφνιδιασμένοι κυβερνητικοί  περί   μιας  πράξης  απελπισίας  όπως τόσες άλλες.Όταν μετα είδαμε όλόκληρο το κείμενο  του σημειώματος , συμπληρώσαμε  με τις απαραίτητες διευκρινήσεις  την  ανάρτησή μας  , επανεκτιμώντας  με σαφή τρόπο  τα «ποιοτικά χαρακτηριστικά»  της  πολιτικής  σημειολογίας αυτής της πράξης , διότι  ως προς  αυτήν καθ΄αυτή την πράξη  της  αυτοκτονίας  είμαστε εξ αρχής  σαφώς ενάντιοι.

Σήμερα και μετά  απο αυτά που διαβάσαμε  σχετικά  με  τις τελευταίες  επιθυμίες του  εκλιπόντος αλλά και με την  πολιτική εκμετάλευση  αυτής  της  αυτοκτονίας,  θεωρούμε υποχρέωσή μας να  ξεκαθαρίσουμε  ορισμένα πράγματα με λακωνικό  τρόπο  όπως  αρμόζει  σε τέτοιες περιπτώσεις. 

1)Για  όλους εμάς τους Ορθόδοξους   που  εξακολουθούμε να αντιστεκόμαστε   στις λυσαλέες  πολύχρονες και πολύμορφες επιθέσεις (εκ δεξιών  και εξ  αριστερών) της Νέας Εποχής εναντίον  της πίστης  μας  , η αυτοκτονία είναι επι της  ουσίας   η πιο ακραία   εκδήλωση  περιφρόνησης  στο πρόσωπο  του  Κυρίου μας Ιησού Χριστού   του Οποίου  τα Άγια Πάθη , την Σταύρωση, τον θάνατο  και την Αγία Ανάσταση  θα   θυμηθούμε τις επόμενες ημέρες  και  με την βοήθειά Του  θα βιώσουμε.

2)Όπως δηλώσαμε στην δεύτερη   σχετική με  την αυτοκτονία  του συνανθρώπου μας ανάρτηση :»…Μέχρι πριν απο λίγο δεν γνωρίζαμε το πλήρες κείμενο που άφησε στο σημείωμά του ο αυτόχειρας εν Χριστώ αδελφός μας.Τώρα που το μάθαμε αντικαταστήσαμε το τμήμα του που υπήρχε στην φωτοσύνθεση μας, με την φωτογραφία του πρωτοτύπου στο οποίο δυστυχώς υπάρχουν αρκετά σημεία τα οποία μας βρίσκουν απολύτως αντίθετους.

Ωστόσο μπορούμε να κατανοήσουμε το πως έφτασε σε τέτοιο σημείο αγανάκτησης και κυρίως ποιοί ευθύνονται για αυτό.

Και στο πλήρες κείμενο φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο συνάνθρωπός μας έχασε την ζωή και την ψυχή του επιλέγοντας κατά τα γραφόμενά του έναν τρόπο που αφ΄ενός πίστευε πως θα του φέρει «λύτρωση» και αφ΄ετέρου πως θα έχει μια ιδιαίτερη σημειολογική «αξία».

Υπό αυτήν και μόνο την έννοια απαντά στους «Μπέγλίτηδες» της παρούσης δωσίλογης εξουσίας.

Δεν θεωρούμε λοιπόν σε καμία περίπτωση ως «απάντηση» τα καλάσνικοφ ή τις «κρεμάλες» και κρατούμε αυτό που αρχικά γνωρίζαμε ως πλήρες κείμενο ότι δηλαδή μία προδοτική κυβέρνηση του στέρησε την δυνατότητα να ζήσει αξιοπρεπώς και τον έσπρωξε στην αυτοκτονία. «

3)Σήμερα  μάθαμε  ότι μία απο τις τελευταίες  επιθυμίες του ήταν  να κηδευτεί  με πολιτικό «τελετουργικό»  και η  σωρός  του  να αποτεφρωθεί, πράγμα  που  σημαίνει  ότι   η σχέση  του  με τον Χριστό και την εκκλησία Του  ήταν  στην καλύτερη περίπτωση  απλώς ανύπαρκτη. Αυτό  μας λυπεί  ακόμα περισσότερο  και  πάντως  δίνει  απάντηση  σε εκείνους  που δια των σχολίων τους μας επέκριναν επειδή «τολμήσαμε»  να   γράψουμε  πως  έχασε και την ζωη και την ψυχή του.

4) Μία , όπως  λένε , επιθυμία  του ήταν  το φέρετρό  του να σκεπασθεί  με την Συριακή  σημαία  ή  όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες με την  σημαία  του αντικαθεστωτικού  «επαναστατικού στρατού» , ο  οποίος  όπως έχουμε  γράψει σε σχετικές αναρτήσεις μας  είναι  συντονισμένος  στην ίδια  συχνότητα  που εκπέμπουν  τα  επιτελεία  της  Νέας Τάξης Πραγμάτων  (Αμερική, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Ε.Ε, Ισλαμική Αδελφότητα κ.α)

Όλα αυτά  αλλοιώνουν σοβαρά  το εκ πρώτης  όψεως  «πολιτικό μήνυμα»   που  κάποιοι είδαν  να περιέχεται σε αυτήν την πράξη .

Το δικό μας  «πολιτικό μήνυμα»  περιορίζεται  στην παρακάτω  παράγραφο:

 Εθνικοαπελευθερωτικός  αγώνας  κατά  τα πρότυπα  του  Μακρυγιάννη, του Παπουλάκου και των  υπολοίπων Μαρτύρων, Ομολογητών  και  αγωνιστών  προγόνων μας, και αυτός  ο αγώνας δεν μπορεί  να γίνει  ούτε απο  μασκαρεμένους πεμπτοφαλαγγίτες, ούτε απο ευρωλιγούρηδες , ούτε απο μασωνους, ούτε  απο  παραδομένους  στην  οντολογία της Νέας Εποχής και της  αριστεροδέξιας  θολούρας  «αγανακτισμένους».

 

klassikoperiptosi

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s