ΔΙΟΔΙΑ: Μετά τον Σουφλιά και τον Ρέπα, έρχεται ο Βορίδης και η παρέα του


Μαύρο και δαγκωτό στον πρώην Πατριώτη Βορίδη … 22 ευρώ για δρόμο 150 χλμ . Θεσσαλονίκη -Λαρισα που έφτιαξε η ΜΟΜΑ και ο Παπαδόπουλος

Ο νόμος 4070/2012, νόμος Βορίδη για τα διόδια βρίσκεται πια στις προθήκες του Εθνικού τυπογραφείου αλλά και στο ιντερνέτ. Στο ΦΕΚ 82/10-4-1012 , άρθρο 143 σελίδα 90 του pdf, διαβάζουμε σε περίληψη τα εξής :

Νύχτα ο νόμος για διόδια  εκτυπώθηκε σε ΦΕΚ ο νόμος του πρώην ΄΄Πατριώτη΄΄ΒΟΡΙΔΗ

1)      Δίνει την δυνατότητα στις εταιρείες που λυμαίνονται μέσω των σταθμών διοδίων, τους Εθνικούς Δρόμους να τοποθετούν νέα διόδια, ακόμη και σε μικρά τμήματα, και υποτμήματα αυτών.


2)      Τιμωρεί με ποινές φυλάκισης 3 έως 6 μήνες, όλους τους  πολίτες που αγωνίζονται τρία χρόνια τώρα,  ανοίγοντας  τα διόδια, καθιστώντας την συνταγματικά ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών, σε παράνομη πράξη.


3)      Νομιμοποιεί κάθε ηλεκτρονικό μέσω παρακολούθησης, ιδιωτικές κάμερες και άλλα ηλεκτρονικά μέσα, για την επιβολή πράξης βεβαίωσης παράβασης, από ορατούς και αόρατους τροχονόμους.


4)      Νομιμοποιεί όλα τα αυθαίρετα κτίσματα των παραχωρησιούχων, δωρίζοντας τους και τα πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων (άρθρο 142).

trikalagr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s