Οι θέσεις 13ων κομμάτων σε μία σελίδα


Διαβάστε πώς τοποθετούνται τα κόμματα στα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και που θα κρίνουν τις εκλογές.

Πριν πάτε στην κάλπη, και προκειμένου να σας λυθούν απορίες για το πώς τοποθετούνται τα κόμματα σε όλα τα ζητήματα (παιδεία, οικονομία, μεταναστευτικό, κ.λπ.), μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα yourVote.gr. Όπως γράφουν οι δημιουργοί του, ο ιστότοπος ”προέκυψε από την ανάγκη συγκέντρωσης των πολιτικών τοποθετήσεων των υποψήφιων κομμάτων σε μια σελίδα έτσι ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των ψηφοφόρων σ’ αυτές. Οι κατηγορίες επιλέχθηκαν με βάση τις προτάσεις των ίδιων των κομμάτων ενώ δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα να πλοηγηθεί στις ιστοσελίδες των συνδυασμών και να διαβάσει αναλυτικά τις δηλώσεις και τις τοποθετήσεις τους”.

“Το yourVote.gr δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα νέων ενεργών πολιτών”, μας πληροφορούν οι εμπνευστές του, ”με στόχο να καλύψει ένα πραγματικό κενό: μιας σελίδας που παραθέτοντας τις πολιτικές προτάσεις των διαφόρων κομμάτων επιτρέπει στο χρήστη τη σύγκρισή τους και μέσα από μια πληρέστερη ενημέρωση βοηθάει στη λήψη μιας πιο υπεύθυνης απόφασης”.

Επισκεπτόμενοι στην ιστοσελίδα, μπορείτε να πληροφορηθείτε επίσης ποιοι είναι οι υποψήφιοι των κομμάτων ανά εκλογική περιφέρεια και σε όλη την επικράτεια, καθώς και να μάθετε πού ψηφίζετε.

Οι δημιουργοί του ιστότοπου διευκρινίζουν πως “το yourVote.gr είναι ανεξάρτητο, δε σχετίζεται με κανένα πολιτικό κόμμα και δεν παίρνει θέση ως προς το περιεχόμενο των πολιτικών προτάσεων που παρουσιάζονται για τις οποίες δε φέρει καμία ευθύνη”.

foxblog.gr

H σελίδα ενημερώνεται με όλες τις νέες πληροφορίες που δίνονται στη δημοσιότητα από τα κόμματα.

Για να μεταβείτε στην σελίδα yourVote.gr, πατήστε εδώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s