Είναι υπεράνω νόμων ο Πρετεντέρης και το Mega;


Είναι υπεράνω νόμων ο Πρετεντέρης και το Mega;

Χθες, Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012, προβλήθηκε από κανάλι mega μια ακόμη εκπομπή πολιτικού λόγου («Ανατροπή») του Γιάννη Πρετεντέρη (ή «Ντερμπεντέρη», κατά Κωνσταντόπουλο). Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν οι εξής: 1) Μιχελάκης από την ΝΔ, 2) Διαμαντοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, 3) Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, 4) Μαρκόπουλος από το κόμμα Καμμένου, 5) Ψαριανός από το κόμμα Κουβέλη και 6)  Παφίλης από το ΚΚΕ. Εδώ, στον αριθμό 6, τελειώνει η κατάσταση των καλεσμένων.

Μόνο που ο ελληνικός λαός έβαλε στη βουλή με την ψήφο του 7 κόμματα, κι όχι 6. Πού ήταν ο εκπρόσωπος του κόμματος που απουσίαζε και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής; Πολύ απλά, με «δημοκρατικότατο» τρόπο, ο «πολύς» Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης δεν κάλεσε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, όπως δεν έχει καλέσει ποτέ, σε καμία εκπομπή του. Μάλιστα, στην «Ανατροπή» της προηγούμενης εβδομάδας, με κάποια ευκαιρία, είχε πει με αυτάρεσκο ύφος: «Εγώ αυτούς δεν τους καλώ στις εκπομπές μου». Μέχρι πρότινος αυτό θεωρείτο ασέβεια προς την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και επίδειξη αντιδημοκρατικότητας στην πράξη από τον τάχατες «μεγάλο δημοκράτη» Πρετεντέρη-Ντερμπεντέρη. Τώρα, όμως, που είναι επίσημα προεκλογική περίοδος και που υπάρχει η σχετική οδηγία του ΕΣΡ περί ίσης αντιμετώπισης των κομμάτων, ο κύριος αυτός συν τοις άλλοις παραβιάζει και τον νόμο. Περιμένουμε την άμεση επέμβαση του ΕΣΡ, εκτός πια κι αν ο συγκεκριμένος υπερκαθεστωτικός δημοσιογράφος και το κανάλι mega είναι υπεράνω των νόμων…

Πάντως, η μη πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στην συγκεκριμένη εκπομπή του πιο διαπρύσιου τελάλη του Μνημονίου της δυστυχίας μας, δείχνει πεντακάθαρα αν μη τι άλλο ποιοί είναι οι πραγματικοί εχθροί του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και ποιοι είναι οι «δεξιοί» και «αριστεροί» κολαούζοι του!

xryshaygh

Σχολιάστε