Μυστικές συναντήσεις για το »Club της δραχμής.»


Ναι, έγινε συνάντηση…. όχι, δεν υπάρχουν φωτογραφίες….ούτε δελτία τύπου. Η νυχτερινή συγκέντρωση έγινε σε έπαυλη των Βορείων Προαστίων, εκεί που τελειώνουν τα σύνορα με τη Φιλοθέη, πίσω από τα σημεία όπου ξαφνικά φανερώνεται η πολύβουη λεωφόρος…….

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε και εντελώς[;;] τυχαία μια εφημερίδα, δυο μικρά κόμματα κι ένα ισχυρό βγήκαν με πολύ ρηξικέλευθες απόψεις για το πώς η νέα δραχμή θα σώσει την πατρίδα και το λαό από τα δεσμά του μνημονίου.

Από την άλλη, οι υποψιασμένοι οικονομολόγοι αναλυτές βγήκαν στα παράθυρα των τηλεοπτικών σταθμών , πάλι τυχαία. Το βράδυ τα τηλεφωνήματα των δυο ισχυρών επιχειρηματιών και ισάριθμων φίλων τους που είχαν μόνο εκδοτική  ιδιότητα ενεργοποιούν το σύνολο σχεδόν των »τηλε-ειδικών» καθώς και τα δημοσιογραφικά γραφεία της »Λέσχης των Προθύμων Αναλυτών». Αυτών που διασπείρουν ως βότσαλο στη λίμνη και μέσα από αυτή τη τεχνική …..προσπαθούν να επιβάλλουν στον Έλληνα πολίτη ως γνώμη και ως άποψη αυτό που πρέπει να πιστεύει….Έναν Έλληνα πολίτη που χρόνια τώρα κυβερνιέται από φατριές, σόγια, δυναστίες και εκλεκτούς της εγχώριας και εξωχώριας Παρα-Εξουσίας…….

Ας γυρίσουμε όμως στη συνάντηση…Γιατί ερωτώ εγώ, ξαφνικά νοιάζονται τόσο για τη σωτηρία μας μέσα από την επιστροφή μας στη δραχμή παραδοσιακές εφημερίδες, κανάλια με έντονη απήχηση στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και κόμματα;; Γιατί κάθισαν στο τραπέζι αυτό και συζήτησαν επιχειρηματίες που έχουν ήδη βγάλει τις καταθέσεις , και μιλάμε για τεράστια ποσά, στην Ελβετία ή έχουν μεταφέρει την έδρα της εταιρίας τους στα Κέιμαν;;

Και απέναντι ένας λαός απόλυτα συγχυσμένος που δεν ξέρει την αλήθεια… του παρουσιάζεται η μισή αλήθεια…

Αλήθεια έχετε σκεφτεί ότι σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή και με την ανάλογη υποτίμηση [1 προς 2 στην αρχή, 1 προς 5 τις επόμενες εβδομάδες και ίσως 1 προς 10 αν πάμε στο παράδειγμα της Αργεντινής] ότι τα χρήματα όλων αυτών θα αποκτούσαν διπλάσια, τριπλάσια, πενταπλάσια και ούτω καθεξής αξία;;

Και τέλος θα σας υπενθυμίσω μια πληροφορία που διοχετεύθηκε πρόπερσι για δραχμές που τυπώθηκαν πρόπερσι στην Ουγγαρία και μεταφέρθηκαν κρυφά ή μια άλλη πληροφορία που μιλάει για παραγγελία ταχείας εκτυπώσεως σε γνωστή βρετανική εταιρία…..

hkremala

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s