Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με την προπαγάνδα των καναλιών


Αγαπητοί φίλοι πόσο τυχαίο ήταν χτες το πρόγραμμα του ANT1 σχετικά με το τι θα γίνει σε ενδεχόμενη χρεωκοπία? Μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές με σκοπό να φοβίσουν τον κόσμο. Δεν λέει κανείς νομίζω ότι θα είναι καλά να επιστρέψουμε στην δραχμή, αλλά τα πράγματα είναι τελειώς διαφορετικά στην Ελλάδα από ότι σε όλες τις άλλες χώρες που έχουν πτωχεύσει (όπως τυχαία είχε το ΕΘΝΟΣ ιστορίες από χρεωκοπημένες χώρες την Κυριακή και τα δεινά που ακολούθησαν).

Αν πτωχεύσει η Ελλάδα πως θα πείσει η Ευρώπη τις αδηφάγες αγορές (ποιες να είναι άραγε που αναφέρονται έτσι απρόσωπα) ότι θα σώσει τις υπόλοιπες χώρες που χρειάζονται βοήθεια αφού δεν τα κατάφερε με την Ελλάδα όπως διατυμπάνιζαν 2 χρόνια τώρα οι ντόπιοι και ευρωπαίοι πολιτικοι και δεν οδηγηθεί στην διάλυση? Τέτοιες συμπεριφορές των ΜΜΕ μόνο στοχευμένες μπορούν να θεωρηθούν.

Ας ψηφίσει ο καθένας κατά συνείδηση και όχι με το φόβο τι θα γίνει αύριο γιατί σίγουρα δεν είναι έτσι όπως μας το παρουσιάζουν ούτε οι μεν ούτε οι δε. Ας τους ταρακουνήσουμε δείχνοντας ότι η Ελλάδα δεν φοβάται και δεν θα φοβηθεί να ακολουθήσει τον δρόμο που θέλουν οι ίδιοι οι πολίτες της όποιος και αν είναι αυτός και όσο δύσκολος και αν είναι.

Χορτάσαμε από σωτήρες που μόνο το καλό της Ελλάδας θέλουν (γιατί άραγε η τράπεζα της Ελλάδας αγόρασε από ομολογιούχους με λεφτά των νοσοκομείων και των πανεπιστημίων λίγο πριν κλειδώσει το PSI και μας το παρουσίασαν και ως επιτυχία??).

Αναγνώστης

 

tromaktiko

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s