Έρχονται αλλαγές στο Twitter – Δείτε


Τα Tweets μπορεί να έχουν ακόμη το μέγιστο των 140 χαρακτήρων, αλλά το Twitter είναι σε αναζήτηση τρόπων για περισσότερο περιεχόμενο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε μια ενημερωμένη έκδοση για διευρυμένη λειτουργία των tweets επιτρέποντας στους χρήστες να δουν περισσότερες πληροφορίες από τους συνεργαζόμενους ιστότοπους.

Το Twitter έχει ξεδιπλώσει περισσότερες αλλαγές στο microblogging site του, επιτρέποντας στις εταιρίες μέσων ενημέρωσης να προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα πληροφοριών με προεπισκόπηση μέσα από τα tweets.

Οι χρήστες θα είναι πλέον σε θέση να δουν προεπισκοπήσεις του περιεχομένου, πχ εικόνες και βίντεο. Ακόμη και ηχητικά κλιπ θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Μέχρι τώρα οι χρήστες του site ήταν σε θέση μόνο να παίξουν ένα βίντεο από το YouTube ή να δούν φωτογραφίες Instagram!

Όταν αναπτύξετε ένα tweet που συνδέει σε ένα άρθρο ειδήσεων … μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση με τον τίτλο, την εισαγωγή και μερικές φορές τους λογαριασμούς του Twitter του εκδότη και του συγγραφέα.

Μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο και να ακολουθείτε όποια θέση θελήσετε. Έτσι, ουσιαστικά το Twitter θα φαίνεται ίδιο όπως και πριν, απλά τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε ορισμένες από αυτές τις θέσεις, ώστε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.

Οι αλλαγές είναι ήδη στα σκαριά και θα πραγματοποιηθούν επισήμως σύντομα.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Έρχονται αλλαγές στο Twitter – Δείτε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s