Εμφανίσεις της Άντζελας Δημητρίου στα κατεχόμενα


Η Άντζελα Δημητρίου έδωσε τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να κάνει μια σειρά από εμφανίσεις στην κατεχόμενη Κύπρο.

Η τραγουδίστρια επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» και δήλωσε λακωνικά και σε έξαλλη κατάσταση:

«Η μουσική δεν έχει σύνορα».

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς τα δημοσιεύματα που την θέλουν να εμφανίζεται στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Μια κίνηση που την οδηγεί αυτομάτως στην αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Η εξέλιξη αυτή εξόργισε ορισμένους συναδέλφους της οι οποίοι θέλησαν μέσω του twitter να εκφράσουν την άποψή τους.

Η Ευρυδίκη έγραψε στο λογαριασμό της:

«Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί…η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα… Είμαι έξαλλη!!!!! Εννοείται ότι δεν θα της επιτραπεί η είσοδος από την ελεύθερη Κύπρο. θα την κάνει από Τουρκία και τότε, θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος συμπεριλαμβανομένης κ της Ελλάδας!!!».

Το ίδιο και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος επεσήμανε: «Είπαμε, άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος».

Στο ίδιο κλίμα και η Βαλάντω Τρύφωνος, η οποία έγραψε: «Να πει και κάποιος στην κ. Δημητριου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν κ απολογήθηκαν!!!».

Είναι η πρώτη φορά, που Ελληνοκύπριος άνθρωπος της τέχνης και μάλιστα εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού, αναγνωρίζει με την συμπεριφορά του το ψευδοκράτος που δημιουργήθηκε από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως «δικαιολογία» τη μουσική που δεν γνωρίζει σύνορα!

 

national-pride

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s