ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΩΣΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «» ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ «» ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ  

Ο ΑΛΦΕΙΟΣ…ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝ, ΛΕΜΕ ΑΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΩΣ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΗΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΥ Ή ΨΕΥΔΟΥΣ… ……  
ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΣΑΣ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΘΕΤΗΣΕΤΕ Ή ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ!
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΔΕΛΦΙΑ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΣΤΕΙ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΡΩΜΑΙΩΝ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ…
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ…
ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΡΠΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ…ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ…
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΜΑΞΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΑΓΕΙ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…
Η ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ  ΕΠΡΑΞΕ  ΚΑΘ’ΥΠΟΨΙΑΝ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ…
ΣΧΕΤΙΚΑ…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;

Η Ελλάδα μέσω Ελλήνων μετόχων της «Τραπέζης της Ανατολής» διαθέτει χρυσό αξίας 52 Τρις Ευρώ με τα οποία δύναται να εξοφλήσει 48 φορές το Ελληνικό Δημόσιο χρέος 400 +700=1,1 Τρις Ευρώ,αλλά οι προδότες πολιτικοί αρνιούνται την προσφορά αυτών των Ελλήνων μετόχων!!!ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Τράπεζα Ανατολής.Οι δανειστές μας κρύβουν τη μετοχή…!

Τράπεζα της Ανατολής.’Έπνιξαν τις μετοχές»!!!Κατακτητές,προδότες και δοσίλογοι…

Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής έχει παρέλθει ικανός χρόνος μέχρι σήμερα.Καθ’ όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει από μέρους μας με άοκνη προσπάθεια αρκετά βήματα,για δύο από τα οποία θα σας ενημερώσουμε παρακάτω,με σκοπό να υλοποιήσουμε τις θέσεις μας με τις οποίες ιδρύθηκε η ΜΗ κερδοσκοπική αστική εταιρεία «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ».Ένας από τους σκοπούς μας είναι η αντιμετώπιση του χρέους της χώρας μας Δημοσίου και Ιδιωτικού.


Μία από τις ενέργειές μας ήταν να στραφούμε απέναντι στην Εθνική Τράπεζα μέσω των Ελληνικών Δικαστηρίων με αίτησή μας ώστε να υποχρεωθεί ,να μας επιδείξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία απαιτούνται στα πλαίσια της Ειδικής Εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής.Η αίτηση αυτή συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων στην δικάσιμη της 23ης Μαρτίου2012,όπου η Εθνική Τράπεζα δεν παρουσίασε κανένα έγγραφο ή στοιχείο που να αποδεικνύει ότι περατώθηκε η Ειδική Εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής.Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί καμμία απόφαση.


Επιπρόσθετα ζητήσαμε από άλλο Δικαστήριο με την διαδικασία της εκουσίας δικαιοδοσίας να διορίσει ειδικούς εκκαθαριστές οι οποίοι θα προβούν στην εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής ,όπως ακριβώς ορίζεται στη σχετική Σύμβαση Συγχώνευσης . Η δικάσιμος είχε οριστεί για την 15η Μαΐου 2012 αλλά η συζήτηση αυτής ανεβλήθη για την δικάσιμο της 19ης Μαρτίου 2013.

 Στα πλαίσια του κύριου σκοπού της ίδρυσης της «END», όπως αυτός προσδιορίζεται στο καταστατικό μας, την αντιμετώπιση και εξόφληση του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους και κυρίως στα πλαίσια υλοποίησης αυτού του σκοπού, απευθύνουμε πρόσκληση σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και που έχουν επωμιστεί δάνεια οποιασδήποτε μορφής (στεγαστικά, καταναλωτικά, αγοράς αυτοκινήτου, επαγγελματικά και χρέη πιστωτικών καρτών), να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας αίτηση, ανοίγοντας και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα με την ένδειξη «Αίτηση Δανειολήπτη». Ο χρόνος υποβολής της αίτησης είναι 45 ημέρες, με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 17 Ιουλίου 2012. Είναι χρήσιμο να επισημάνουμε ότι η υποβολή της σχετικής αίτησης πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν στη βάση δεδομένων έγκαιρα για τις περαιτέρω ενέργειές μας.


Να υπογραμμίσουμε ότι η «Αίτηση Δανειολήπτη» ΔΕΝ αποτελεί Πράξη Αναδοχής Χρέους σε καμμία περίπτωση από την END, κρίνεται όμως απαραίτητη στο τεχνικό σκέλος του στρατηγικού μας σχεδιασμού.

Δεσμευόμαστε ότι:

την ώρα που οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής ρευστοποιηθούν, την ίδια ώρα θα προχωρήσουμε στην αποπληρωμή του χρέους του συνόλου των αιτήσεων που θα έχουν υποβληθεί.
Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την αίτηση

http://www.ellasneverdie.org/

 

ΠΗΓΗ: katohika

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s