Ο Στρατός των ΗΠΑ χτίζει «Μυστηριώδες τεχνητό νησί» στον Ατλαντικό Ωκεανό (VIDEO-NASA)


Μυστηριώδες τεχνητό νησί.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν αυξήσει την έκταση ενός μυστηριώδους νησιού σε 460 εκτάρια.Από τις ΗΠΑ οι Corps of Engineers συνόψισαν τα πρώτα αποτελέσματα ενός μοναδικού έργου για την αποκατάσταση της γης και την εμβάθυνση του πυθμένα στο Chesapeake Bay. Χρήστες του Διαδικτύου παρακολούθησαν την πρόοδο των εργασιών και πιθανολογείται η παρουσία ορισμένων ύπουλων σχεδίων από την Αμερικανική κυβέρνηση.

Το Chesapeake Bay είναι  ένα μέρος του Ατλαντικού Ωκεανού στον κόλπο,και βρίσκεται μεταξύ των κρατών της Βιρτζίνια και του Μέριλαντ. Υπάρχουν πολυάριθμα μικρά νησιά στον κόλπο. Τα νησιά κατοικούνταν από τις φυλές των Ινδιάνων, και αργότερα κατακτήθηκαν από Ευρωπαίους αποίκους.Το συγκεκριμένο νησί ήταν ένα από αυτά.

Περίπου 100 χρόνια πριν, το νησί είχε μειωθεί σε μέγεθος όχι άνω των 10 εκταρίων. Ως αποτέλεσμα, αυτού το νέο έδαφος του νησιού χωρίστηκε σε τρία κομμάτια γης. Το υπόλοιπο νησί απλά είχε παρασυρθεί από τη θάλασσα. Περίπου 15 χρόνια πριν, οι αρχές των ΗΠΑ ενέκριναν τη χρηματοδότηση ενός μοναδικού έργου για την αποκατάσταση του νησιού Poplar.Το έργο ξεκίνησε το 1998,και προς το παρόν,το νησί έχει γίνει 460 εκτάρια.

Η καταγραφή video,από δορυφορικές εικόνες της NASA, ήταν σαν να έπεσε βόμβα στους Δυτικούς χρήστες του Διαδικτύου και προκάλεσε σκεπτικισμό και αντιδράσεις από πολλούς.Για παράδειγμα, η είδηση για την αποκατάσταση του νησιού Poplar δημοσιεύθηκε στο gizmodo.com με πλαίσιο διφορούμενο,και τίτλο ότι ήταν ο στρατός των ΗΠΑ που είχε κατασκευάσει ένα νησί στα ανοικτά των ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι έγραψαν στα σχόλια για το άρθρο,ότι η ιστορία ήταν για κάποια μυστική στρατιωτική εγκατάσταση.

Δείτε το video με την ανάπλαση του νησιού μέσα από φωτογραφίες από δορυφόρο της Nasa.
Πως ήταν το 1997 και πως έχει γίνει μέχρι το 2011.Τώρα το τι είναι αυτό που φτιάχνουν και γιατί χαλάνε τόσα χρήματα για να το αναμορφώσουν δεν γνωρίζει κανείς.Ακόμα και τα ΜΜΕ δεν έχουν κάνει αναφορά για το θέμα.Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έψαξε και βρήκε αυτές τις πληροφορίες μέσα από την αγγλική έκδοση της σελίδας της Pravda.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s