ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΡΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ


ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΠΙΘΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΦΛΕΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ¨ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗΣ¨ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΒΑΡΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΤΕΛΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ¨ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑΥΤΟ,  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Η F.E.M.A. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑΓΕ? ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ? Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΕΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ!

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΠ΄ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ???

ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ( ΣΥΡΙΑ, ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ, ΑΝΤΕΝ) ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΝΩ ΗΔΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΗΣ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (Η.Π.Α –ΙΣΡΑΗΛ – ΝΑΤΟ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Ο.Η.Ε.) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΑΛΥΝΟΥΝ.

Ο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ¨ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΗΚΕ¨ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.

ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 1-1-2013 ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ, ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ¨ΔΗΘΕΝ¨ ΝΕΕΣ ΒΙΒΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΥΨΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟ-ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΑΝΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΣΩΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΡΩΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΣ ΑΫΛΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΣΟΦΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΛΗ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΜΕ ΑΡΡΗΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙ ΓΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΡΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΑΠΟΛΛΩΝΑ).

Υ.Γ.: ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

       ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ      ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ          ΠΡΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…ΜΠΟΡΕΙΣ.

 

 

diogeneis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s