ΣΥΡΙΖΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι εντεταλμενοι «μαγαριστές» των αγώνων του λαού για ελευθερία και δικαιοσύνη


Χθές ο φίλος  Θύμιος  Παπανικολάου  έγραφε   στο άρθρο του «Τα ακροδεξιά νεοταξικά παραρτήματα της αμάθειας και κουτοπονηριάς…»:

Οι δωσίλογοι του μέλλοντος είναι ΟΛΑ τα καθεστωτικά κόμματα, τα ποικίλα Μαντεία των επιδοτούμενων εθνομηδενιστών και τα ιερατεία της πλανητικής παραπληροφόρησης (ΜΜΕ και τα διαδικτυακά παραρτήματά τους)…

Οι ρουφιάνοι του παρελθόντος είναι οι ιστορικοί δωσίλογοι της δεξιάς και ακροδεξιάς και τα σημερινά τους τέκνα της αφόρητης πατριδοκαπηλίας…

Οι ιστορικοί δωσίλογοι και οι σύγχρονοι δωσίλογοι είναι δίδυμοι αδελφοί με ποικίλες πολυχρωμίες: από «ακροδεξιούς» χρωματισμούς μέχρι «ακροαριστερούς».

Δεξιά – ακροδεξιά και νεοταξική «αριστερά» είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: του πλανητικού, ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού.  

Επειδή  κάποιοι δεν ξέρουν  ποιός  είναι ο  Θύμιος  Παπανικολάου , και   ενδεχομένως  να  κατατάξουν επιπόλαια  το κείμενό του  σε  εκείνες τις «γκρινιάρικες» αναλύσεις  που βγαίνουν  σωρηδόν στο διαδίκτυο , να τους θυμίσουμε,  ότι είναι ο εκδότης και  ιδιοκτήτης του περιοδικού  «Ρεσάλτο» τα γραφεία  του οποίου   βανδάλισαν και μετά  έκαψαν τον Σεπτεμβριο  του  2009,  και μάλιστα  λίγο πρίν  ξεκινήσουν  το  τηλεοπτικό  show  τους (Debate το λένε)  ο Καραμανλής  και ο Παπανδρέου, τα τάγματα  εφόδου της «Νέας Εποχής». Αυτοί δηλαδή  που  καμώνονται τους «αντισυστημικούς»  και που ανάλογα  με την περίσταση  ξεπηδούν  πότε απο  τον χώρο  της λεγόμενης   «ακροαριστεράς» (την οποία  συστηματικά  υποστηρίζουν  στελέχη και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ)   και πότε  απο τον χώρο της  «ακροδεξιάς»  (η οποία  εκπροσωπείται κατ΄αποκλειστικότητα πλέον  απο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).

Εκείνη  την ημέρα πάντως, όπως  φαίνεται  και απο τις προκηρύξεις  που άφησαν πίσω τους  οι  εντεταλμένοι  δολοφόνοι και μαγαριστές, το «Ρεσάλτο» το έκαψαν  οι  «αντιεξουσιαστές»  που ..αγαπά και υποστηρίζει ο  ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι κι αλλιώς  όλοι αυτοί   οι αλήτες  που συγκροτούν  αυτά  τα «τάγματα εφόδου», είτε  καίνε τράπεζες, είτε  καίνε γραφεία περιοδικών, είτε  σκοτώνουν μετανάστες , είτε σπάνε  κεφάλια  όποιου τους λοξοκοιτάζει, είτε   σκοτώνουν αθώους πολίτες , είτε ληστεύουν τράπεζες, είναι  οπλισμένοι   από το ίδιο «ιδεολογικό οπλοστάσιο»  της «Νέας Εποχής» απο το οποίο  οπλίζονται  ο ΣΥΡΙΖΑ , η ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ  και κάθε άλλος που παριστάνει  τον αντισυστημικό και αντιεξουσιαστή ενώ  αποδεδειγμένα υπηρετεί και τροφοδοτείται  απο το  ίδιο το σύστημα.

Ναι  ο Θύμιος  και ο κάθε  Θύμιος σε αυτόν τον τόπο  έχει  το δικαίωμα  να  καταγγέλλει  όλες αυτες τις σκιές  που το ίδιο το σύστημα   έβγαλε απο τον  μπερντέ για να τις κάνει πράκτορες , τραμπούκους, ληστές , δολοφόνους και τέλος   μαγαριστές  κάθε   αξίας  που  κράταγε  στις καρδιές  των  Ελλήνων ζωντανή  την  αγάπη  στην αληθινή πίστη και ελευθερία.

Αφορμή  για όλες αυτές  τις  σκέψεις που  αποτυπώσαμε , στάθηκε  η «αποκάλυψη»  ότι  ο ληστής  και δολοφόνος  της Πάρου  ανήκει  σε μία  τρομοκρατική οργάνωση σαν κι αυτές  που  έφτιαξαν και  στο παρελθόν οι ξένες  μυστικές υπηρεσίες , καθώς επίσης  και οι εμετικές  δηλώσεις  τόσο  της  τέως  βουλευτίνας  του ΣΥΡΙΖΑ  Ξανθούλας  Καρανίκα , όσο και εκείνων  που  βρήκαν  μαγιά  σε αυτές για να φτιάξουν  δεκάδες μαύρα  τοξικά  καρβέλια.

Η «Κλασσικοπερίπτωση» είναι  προφανές  ότι όχι μόνο καταδικάζει  κάθε τρομοκρατική  – δολοφονική ενέργεια   αλλά  καταγγέλλει   εκείνους  που   τη στηρίζουν  καθώς επίσης και  εκείνους  που είτε  απο τα «αριστερά» είτε  απο  τα «δεξιά»  , ως  εντολοδόχοι  πράκτορες,  δημιουργούν  σε τέτοιους κατοχικούς καιρούς  τις κατάλληλες  συνθήκες  για έναν  εμφύλιο πόλεμο.

Αν πράγματι  ήταν  αντιεξουσιαστές και αντισυστημικοί  θα  έκαναν  τα πάντα  για  να ξαναγαπήσει  ο Έλληνας  την ελευθερία  και  την αλήθεια  και  όχι  την  υποταγή  σε ιδεολογίες   που τσαλαπατούν  στις λάσπες  απλώνοντας  περιστασιακά  παλιόψαθες  δήθεν  πατριωτισμού , αριστερωσύνης , οικολογίας κλπ.

Οι εχθροί της  Ελλάδας  δεν φοράνε μόνο κοστούμια  και γραβάτες  αλλά  ξέρουν  πλέον και μεταμφιέζονται  ανάλογα  προκειμένου να βρίσκονται  και να δρουν   ανάμεσά μας.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  εχουμε  γράψει δεκάδες  κείμενα.Ένα απο αυτά  είναι  και το παρακάτω  που δημοσιεύσαμε  λίγες  ημέρες  πριν τις  εκλογες του Ιουνίου:

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ γίνεσαι διπλός «αποστάτης»

 «Mή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας»*.
Κατ΄αρχάς  για να «καταλαβαινόμαστε» και επειδή σε αυτόν τόν τόπο  έχει κυριαρχήσει  η  γλώσσα  των πολιτικών και των  μισθωμένων κοντυλοφόρων των Μέσων  Μαζικής Εξαπάτησης, πρέπει να  εξηγήσουμε  τι σημαίνει  ο όρος  «αποστασία».

Σύμφωνα λοιπόν με την  βικιπαιδεία , η  οποία  επί του προκειμένου προσφέρει την  πιο εκλαϊκευμένη  ερμηνεία  του όρου:

«Η αποστασία (προερχόμενη από τις λέξεις από και στάσις, δηλαδή κατα λέξη, απομάκρυνση) είναι όρος που περιγράφει την αποκήρυξη εκ μέρους ενός ατόμου της θρησκείας του, ειδικά όταν θεωρείται ότι υποκινείται από ποταπά κίνητρα. Από τεχνικής άποψης, κατά τη χρήση του όρου στην Κοινωνιολογία χωρίς την υποτιμητική απόχρωση του όρου, ο όρος αναφέρεται στην αποκήρυξη και την άσκηση κριτικής ή εναντίωσης προς την θρησκεία στην οποία ανήκε προηγουμένως το άτομο. Το άτομο που διαπράττει την αποστασία ονομάζεται αποστάτης, εκείνος ο οποίος αποστατεί. Στην παλιότερη Δυτική φιλολογία, ο όρος αναφερόταν τυπικά στους βαφτισμένους Χριστιανούς οι οποίοι εγκατέλειψαν την πίστη τους. Οι όροι αποστάτες και αποστασία δεν αποτελούν συνήθως αυτοπροσδιορισμό: ελάχιστα πρώην μέλη κάποιας θρησκείας αποκαλούν τους εαυτούς τους αποστάτες και γενικά θεωρούν τους όρους αυτούς υποτιμητικούς…
…  κάποιοι αθεϊστές και αγνωστικιστές χρησιμοποιούν τον όρο «απομεταστροφή» (στην αγγλική, «deconversion») για να περιγράψουν την απώλεια της πίστης ενός ατόμου ως μέλους κάποιας θρησκείας. Κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι «Ελεύθερα Σκεπτόμενοι» και εκείνοι που αντιμετωπίζουν με λιγότερο θετική διάθεση την παραδοσιακή θρησκεία θεωρούν την «απομεταστροφή» ως κέρδος για την «εκλογίκευση» και την επιστημονική μέθοδο.

 Τον όρο  «αποστασία» και «αποστάτης»  οι πεερισσότεροι  εκ των  νεοελλήνων τον  «έμαθαν»  εξ αιτίας  του Μητσοτάκη  και της παρέας του, που ήταν  και οι εντολοδόχοι  πρωταγωνιστές της συνταγματικής  εκτροπής,  την οποία προκάλεσε το ’65  ο Βασιλιάς , με αφορμή  την διαφωνία  του  νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου  σχετικά  με το πρόσωπο  του υπουργού  Εθνικής Άμυνας.Επί της ουσίας,  ο  τότε «ανώτατος άρχων», έριξε  με την βοήθεια των αποστατών τη νομίμως εκλεγμένη  κυβέρνηση, η οποία  ειρήσθω εν παρόδω  είχε ψηφιστεί απο το  52,72 % του ελληνικου λαού και άνοιξε   μέσω των  εντολοδόχων  πρωθυπουργών  Νόβα και  ακολούθως  Τσιριμώκου (το αντίστοιχο  του σημερινού Τσίπρα), το δρόμο  στην παρέα  των  πρακτόρων του ΙΔΕΑ  να κάνουν  το πραξικόπημα  της 21ης Αριλίου του 1967.

Ψηφίζοντας  ΣΥΡΙΖΑ γίνεσαι  διπλός «αποστάτης»

Σήμερα  εν μέσω  μιας πολιτικής κατάστασης, που  παρουσιάζει  αφ΄ενός πολλές ομοιότητες με εκείνην  που περιγράφει η ιστορία  όταν  αναφέρεται στην  περίοδο  1965- 1967, και αφ΄ετέρου  με όσα  περιγράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννου, όταν  αναφέρεται  στην  προ της έλευσης του αντιχρίστου  γενική αποστασία  των  ανθρώπων, η προώθηση   του  «νέου ΠΑΣΟΚ»  ( βλ. ΣΥΡΙΖΑ)  ως  η «καταλληλότερη  λύση»  για  την  «σωτηρία της πατρίδας» , δεν είναι  τίποτε  άλλο παρά  το  «plan B» της Νέας Τάξης Πραγμάτων  προκειμένου να  επιτευχθούν  οι δύο βασικοί  στόχοι της «Νέας Εποχής» , που όπως έχουμε διεξοδικά αναλύσει σε παλιότερες αναρτήσεις μας, αποτελεί  και την ιδεολογική της πλατφόρμα.

Oι «δύο στόχοι»

Ο πρώτος είναι   η ενδυνάμωση  και ασφαλώς η  «μακροημέρευση»  των ήδη  υφισταμένων μορφών  εξουσίας  σε οικονομικό και σε πολιτικό επίπεδο , ώστε  ο καπιταλισμός , που  εν προκειμένω  είναι  ο ένας πυλώνας  της ιδεολογικής τους πλατφόρμας, και  η  νεοεποχήτικη  κοσμοαντίληψη,  που είναι άλλος   βασικός  πυλώνας, να  μην «κινδυνεύσουν» απο  οποιανδήποτε  εθνικοαπελευθερωτική λαϊκή εξέγερση.

Ο δεύτερος στόχος  είναι ακριβώς  η αποφυγή  δημιουργίας  «λαϊκών δονήσεων»  που όπως είπαμε θα θέσουν  σε κίνδυνο του δύο  βασικούς πυλώνες  της παγκόσμιας εξουσίας.

Για να επιτευχθούν αυτοί οι δύο στόχοι, δεν φτάνει  να ενδυναμωθούν  μόνο  οι κατασταλτικές  δυνάμεις  της εξουσίας , είτε αυτές  εκδηλώνονται  θεσμικά με συνθήκες ,δανειακές συμβάσεις,μνημόνια , δαιμόνια και  εφαρμοστικούς νόμους, αλλά  και να εξαναγκασθεί ο λαός  ή  πιό σωστά  να  παρασυρθούν   «ει δυνατόν  και οι εκλεκτοί»  σε μία  εθελούσια αποστασία.

Μία αποστασία  που εκ πρώτης όψεως θα φαίνεται σαν  …δημοκρατική επιλογή   μιας  «προοδευτικής»  και …πολλά  υποσχόμενης  «αριστερής» κυβέρνησης.

Μιας  κυβέρνησης  της οποίας οι  θέσεις  σχετικά  με την  μέθοδο  «σωτηρίας»  απο το θανάσιμο σφίξιμο της  τραπεζοπιστωτικής  τυρρανίας , μπορεί να αλλάζουν  με ρυθμό   υαλοκαθαριστήρα, όμως  εκείνες που αφορούν  στην  αποδόμηση  κάθε  αξίας  που προέρχεται  απο  την  χριστιανική πίστη και παράδοση  αλλά  και απο  την  πανανθρώπινη  αντίληψη του δικαίου και της  ηθικής, παραμένουν διαχρονικά  σταθερές και αμετακίνητες.

 Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε  σε πάρα πολλές  θέσεις  που αναδεικνύουν  του λόγου μας το αληθές.

Θα μπορούσαμε  να  ξαναγράψουμε  για  το τί σημαίνει  «αριστερή  διαπραγμάτευση» του μνημονίου, τι άρωμα δηλαδή έχει το ρόζ σαπούνι με το  οποίο θα πασαλείψει  ο Τσίπρας τη θηλιά  που μας έχουν περάσει στο λαιμό.

Θα μπορούσαμε  να μιλήσουμε  πραγματικά  για χίλια πράγματα  που πραγματικά θα έκαναν  τον Τσιριμώκο  (αν ζούσε)  και τον Μητσοτάκη  να σκάνε απο τη ζήλια τους.

Αυτό όμως που ξεχωρίσαμε  εν προκειμένω , είναι  η καταφανής  πρόταση  αποστασίας,  που κάνει  ο Τσίπρας  στους Έλληνες  Βαπτισμένους και Μυρωμένους  στο όνομα  της Αγίας  Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος , Έλληνες ψηφοφόρους.
Τους λέει  λοιπόν  ότι αν  με ψηφίσετε  θα με έχετε εξουσιοδοτήσει  να  προχωρήσω ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, στην ολοκλήρωση  της πιό  ασύμβατης με την πίστη σας  νεοεποχήτικης  εφαρμογής.
Αυτής  δηλαδή  της εφαρμογής  που δεν πρόλαβαν  να τελειώσουν  οι κυβερνήσεις του Καραμανλή και του Παπανδρέου.
Αυτής  της εφαρμογής  που  αντικαθιστά  την  ηθική  του  «Ιουδαιοχριστιανισμού» ( που θά ΄λεγε – αν δεν  ήταν οι εκλογές- ο Μιχαλολιάκος  ή  ο  ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ  ομόδοξός του Ιφικράτης Αμυράς), με εκείνην  της «Νέας Εποχής».
Εκείνη   δηλαδή την «ηθική» που λέει πως  «Δίχως Θεό όλα επιτρέπονται».
Εκείνη  που θέλησε  να εφαρμόσει  ο  Κουτρουμάνης  του ΠΑΣΟΚ   αφαιρώντας ποσοστά αναπηρίας  απο  ηπατομεταμοσχευμένους και καρκινοπαθείς,  για  να τα δώσει   σε  ομοφυλόφιλους, παιδεραστές, τραβεστί , επιδειξιομανείς, σαδιστές, σαδομαζοχιστές κλπ.
Εκείνη  τη «νέα ηθική»  που  ξεκίνησε με τα «σύμφωνα συμβίωσης» του Καραμανλή και …έμεινε  απο «καύσιμα»  στην Τήλο  όταν επι κυβέρνησης  Παπανδρέου  ο  «μακαρίτης»  δήμαρχος Αλιφέρης  «πάντρευε» ομοφυλόφιλους.
Σου λέει  ο  Έλληνας Ομπάμα (Τσίπρας):
Αν με ψηφίσεις

1) Θα σου δώσω  «άφεση αμαρτιών» για τις προηγούμενες πολιτικές σου επιλογές, που  αποδεδειγμένα  έφεραν  τη χώρα  στην καταστροφή, έτσι  ώστε χωρίς  κανένα «βάρος»πλέον στη συνείδησή  σου, να μπορέσεις να συνεχίσεις  τον υπνο σου  όπως και πρίν.

2) Δεν θα αγχώνεσαι να ερμηνεύσεις  «δύσκολες έννοιες» όπως:

 «καταγγελία μνημονίου», «διαπραγματευση»,  «ακύρωση μνημονίου»,  «ευρωπαϊκή  ολοκλήρωση με αριστερό όραμα», «έξοδος απο την κρίση», «φορολογία πλουσίων» κλπ.

Αυτά όλα θα τα διαχειριστώ εγώ και οι δήμιοί σου,  δηλαδή οι  «οραματιστές  Ευρωπαίοι ηγέτες», με τους οποίους  θα  συζητώ επιτέλους σαν «ίσος προς ίσον».

3) Θα πάψεις  πιά να είσαι «δούλος»  των «κατεστημένων» απο  τον  «Ιουδαιοχριστιανισμό»   ηθικών αξιών.

Δεν  θα χρειάζεται να βασανίζεται η ψυχή σου απο ενοχές όταν θα  γίνεσαι έρμαιο  των  «μαλακών ναρκωτικών» ή της  μιντιακής – διαδικτυακής  πορνοβιομηχανίας.

‘Ολα  επιτρέπονται. 

Θα έχεις δικαίωμα  να κάνεις ότι θέλεις και  όπως το θέλεις.

Έτσι  νά ΄σαι σίγουρος ότι και εσύ θα είσαι «ευχαριστημένος» και το σύστημα  θα είναι  ήσυχο  μιας και θα νοιώθει ασφαλές.

Αν  δεν μας πιστεύεις τότε  διάβασε την ανακοίνωσή μας και θα καταλάβεις πως  τουλάχιστον σε αυτά  τα θέματα ότι λέμε το εννοούμε:

«Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τη διοργάνωση του «Athens Pride 2012» στην οποία και συμμετέχει, προκειμένου να διατρανωθεί για άλλη μια χρονιά η ανάγκη καταπολέμησης των διακρίσεων και προάσπισης του δικαιώματος στη διαφορετικότητα λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών και συμπολιτισσών μας με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και μάχεται ασυμβίβαστα για την κατοχύρωση όλων των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους.
Με αφορμή τη διοργάνωση της ετήσιας αυτής σημαντικής εκδήλωσης, θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσει κάθε μορφή θεσμικών διακρίσεων αλλά και ρατσιστικής βίας ενάντια στους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, τους αμφιφυλόφιλους και τις τρανς, και ότι τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή, όπως κάθε άλλο ζευγάρι που απαρτίζεται από ετερόφυλους συζύγους. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν προσφέρουν κανένα είδος νομικής αναγνώρισης στα ομόφυλα ζευγάρια.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου να γίνει σεβαστή η αρχή της ισότητας και της ισονομίας σε όλες ανεξαιρέτως τις πτυχές της, ώστε οι ΛΟΑΤ συμπολίτες και συμπολίτισσες μας να μην στερηθούν κανένα ανθρώπινο δικαίωμά τους, αλλά και να αναδειχτούν οι θετικές όψεις της συνύπαρξης μέσα από τη διαφορετικότητα»!!!
πηγή

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
Συμπερασματικά
Επιλέγεις   την  «αριστερή διαπραγμάτευση»  του μνημονίου ;
Τότε  έχεις ήδη   συναινέσει  σε μία «διπλή αποστασία».
 Μία  ως προς την πίστη σου στον Χριστό  και μία  ως προς το καθήκον να υπερασπίζεσαι την ελευθερία  της πατρίδας  και το δημοκρατικό της πολίτευμα.

* (προς Θεσσαλονικείς Β’ κεφ 2 στιχ 3)

1 Ἐρωτῶμεν δὲ ὑμᾶς, ἀδελφοί, ὑπὲρ τῆς παρουσίας τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ καὶ ἡμῶν ἐπισυναγωγῆς ἐπ’ αὐτόν, 2 εἰς τὸ μὴ ταχέως σαλευθῆναι ὑμᾶς ἀπὸ τοῦ νοὸς μηδὲ θροεῖσθαι μήτε διὰ πνεύματος μήτε διὰ λόγου μήτε δι’ ἐπιστολῆς ὡς δι’ ἡμῶν, ὡς ὅτι ἐνέστηκεν ἡ ἡμέρα τοῦ Χριστοῦ. 3 μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας, 4 ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα, ὥστε αὐτὸν εἰς τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ καθίσαι, ἀποδεικνύντα ἑαυτὸν ὅτι ἔστι Θεός. 5 Οὐ μνημονεύετε ὅτι ἔτι ὢν πρὸς ὑμᾶς ταῦτα ἔλεγον ὑμῖν; 6 καὶ νῦν τὸ κατέχον οἴδατε, εἰς τὸ ἀποκαλυφθῆναι αὐτὸν ἐν τῷ ἑαυτοῦ καιρῷ· 7 τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται· 8 καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος, ὃν ὁ Κύριος ἀναλώσει τῷ πνεύματι τοῦ στόματος αὐτοῦ καὶ καταργήσει τῇ ἐπιφανείᾳ τῆς παρουσίας αὐτοῦ· 9 οὗ ἐστιν ἡ παρουσία κατ’ ἐνέργειαν τοῦ σατανᾶ ἐν πάσῃ δυνάμει καὶ σημείοις καὶ τέρασι ψεύδους 10 καὶ ἐν πάσῃ ἀπάτῃ τῆς ἀδικίας ἐν τοῖς ἀπολλυμένοις, ἀνθ’ ὧν τὴν ἀγάπην τῆς ἀληθείας οὐκ ἐδέξαντο εἰς τὸ σωθῆναι αὐτούς· 11 καὶ διὰ τοῦτο πέμψει αὐτοῖς ὁ Θεὸς ἐνέργειαν πλάνης εἰς τὸ πιστεῦσαι αὐτοὺς τῷ ψεύδει, 12 ἵνα κριθῶσι πάντες οἱ μὴ πιστεύσαντες τῇ ἀληθείᾳ, ἀλλ’ εὐδοκήσαντες ἐν τῇ ἀδικίᾳ. 13 Ἡμεῖς δὲ ὀφείλομεν εὐχαριστεῖν τῷ Θεῷ πάντοτε περὶ ὑμῶν, ἀδελφοὶ ἠγαπημένοι ὑπὸ Κυρίου, ὅτι εἵλετο ὑμᾶς ὁ Θεὸς ἀπ’ ἀρχῆς εἰς σωτηρίαν ἐν ἁγιασμῷ Πνεύματος καὶ πίστει ἀληθείας, 14 εἰς ὃ ἐκάλεσεν ὑμᾶς διὰ τοῦ εὐαγγελίου ἡμῶν εἰς περιποίησιν δόξης τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ. 15 Ἄρα οὖν, ἀδελφοί, στήκετε, καὶ κρατεῖτε τὰς παραδόσεις ἃς ἐδιδάχθητε εἴτε διὰ λόγου εἴτε δι’ ἐπιστολῆς ἡμῶν. 16 Αὐτὸς δὲ ὁ Κύριος ἡμῶν Ἰησοῦς Χριστὸς καὶ ὁ Θεὸς καὶ πατὴρ ἡμῶν, ὁ ἀγαπήσας ἡμᾶς καὶ δοὺς παράκλησιν αἰωνίαν καὶ ἐλπίδα ἀγαθὴν ἐν χάριτι, 17 παρακαλέσαι ὑμῶν τὰς καρδίας καὶ στηρίξαι ὑμᾶς ἐν παντὶ λόγῳ καὶ ἔργῳ ἀγαθῷ.

Αναρτήθηκε από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΣΥΡΙΖΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι εντεταλμενοι «μαγαριστές» των αγώνων του λαού για ελευθερία και δικαιοσύνη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s