Βόμβες Καμμένου για το συμβιβασμό με Siemens


Σκληρή ανακοίνωσε εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή το συμβιβασμό για τη Siemens

Η εντολή που έχει δώσει ο Πάνος Καμμένος είναι να ανέβουν στα ύψη οι τόνοι της αντιπαράθεσης κάτι που γίνεται σαφές από τη γραπτή δήλωση του βουλευτή Νότη Μαριά

«Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας την παραμονή της συνάντησης  Μέρκελ-Σαμαρά στο Βερολίνο δίνοντας γη και ύδωρ στην γερμανική πλευρά υπέγραψε την επονείδιστη και παράνομη συμφωνία συμβιβασμού με τηνSiemens, ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έχουν ήδη καταθέσει από 25 Ιουλίου 2012, πρόταση νόμου για την κατάργηση του άρθρου 324 του Ν.4072/12  που αφορά στην έγκριση του Σχεδίου Συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ Ελλάδας και Siemens», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνει επίσης ότι προχώρησε στην συγκεκριμένη ενέργεια αν και γνώριζε ότι η σχετική Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Siemens, η οποία με μίζες και λαδώματα κέρδιζε διαγωνισμούς ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο, με τους ελάχιστους υπολογισμούς, κατά 2 δις.

«Να γνωρίζει ο κ. Στουρνάρας ότι για τις παραπάνω πράξεις του θα ελεγχθεί κοινοβουλευτικά και όχι μόνο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

paraskhnio

καταθέσει

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s