Πότε άραγε θα πάρει θέση η ελληνική πλευρά;


Για ακόμη μία φορά το τουρκικό προξενείο της Θράκης προβαίνει σε μία άκρως προκλητική ενέργεια με μία πανηγυρική ανακοίνωση στην εφημερίδα Μπιρλίκ, για την επέτειο της Μικρασιατικής σφαγής από τους Τούρκους!

Ο Διευθυντής της εν λόγω εφημερίδας, Ιλχάν Ταχσίν, σε δημοσίευμα στις 30-8-2012, με τίτλο «Ας είναι χαρούμενη η γιορτή της νίκης μας της 30ής Αυγούστου», πανηγυρίζει με πλέον εμετικό τρόπο τον ξεριζωμό τόσων Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες και την ακόλουθη σφαγή τους..
Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας: «Εκφράζουμε ως οικογένεια της εφημερίδας Μπιρλίκ τις πιο εγκάρδιες ευχές και συγκινημένοι συγχαίρουμε το Τουρκικό Έθνος για την Γιορτή της Νίκης της 30ης Αυγούστου που κερδήθηκε υπό την ηγεσία του μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με τους συμπολεμιστές του και τους άγιους μάρτυρες μας που κατέγραψαν ένα θρύλο».

Το εν λόφω δημοσίευμα που προσβάλλει κάθε είδους ανθρώπινη αξία, αλλά και αμαυρώνει την μνήμη των Ελλήνων Εθνομαρτύρων περνάει απαρατήρητο και ασχολίαστο από την ελληνική πλευρά. Και σε περίπτωση που κάποιος αναρωτηθεί για το που βρίσκεται το δίκιο, ας ρωτήσει Αρμένιους, Ασσύριους, Κούρδους και όσους άλλους κατέσφαξε το τουρκικό κράτος.

Τί θα γινόταν άραγε αν ελληνόφωνη εφημερίδα στην Τουρκία προέβαινε σε ένα ανάλογο δημοσίευμα;

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πότε άραγε θα πάρει θέση η ελληνική πλευρά;

  1. […] πηγή 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειΔηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει. Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← Πιο βαρύ το νέο ενιαίο τέλος για τα ακίνητα […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s