Δείτε το βίντεο και ξεράστε ελεύθερα….


Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η στάση του δίδυμου των Λυριτζή-Οικονόμου. Βουτηγμένοι στο λίπος, κάνουν χυδαία σχόλια και παρεμβάσεις, παραπληροφορούν,  και κάνουν με το πλεον χυδαίο τρόπο αυτό για το οποίο πληρώνονται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Τα μπουλντόγκ των τοκογλύφων.

 

Το να ειρωνεύεσαι κάποιον που καλείται να μορφώσει τα παιδιά σου με 570 ευρώ τον μήνα και να.. πληρώνει ενοίκιο στην Πάρο για παράδειγμα, την ώρα που εσύ υπογράφεις με 72.000 ευρώ τον μήνα, όχι γιατί έχεις κάποιες ικανότητες, αλλά απλά γιατί δεν έχεις ηθικές αναστολές,  δεν είναι απλά χυδαιότητα,  ο λαός μας το λέες κάπως αλλοιώς, και δεν χρειάζεται να το γράψουμε.

«Με σοβαρά προβλήματα θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά.

Χθες οι δάσκαλοι αποφάσισαν να την «εγκαινιάσουν» με μία 24ωρη απεργία (σ.σ.: και απειλούν με μεγάλες κινητοποιήσεις), ενώ οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης ζητούν κονδύλια για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολείων και τη μεταφορά των μαθητών.

Μία ημέρα μετά την έναρξη των σχολείων, στις 12 Σεπτεμβρίου, οι δάσκαλοι θα απεργήσουν προτάσσοντας, όπως λένε, ως κυρίαρχο θέμα την οικονομική εξαθλίωσή τους και ιδιαίτερα των νέων εκπαιδευτικών, οι οποίοι υποχρεώνονται να ζήσουν κάτω από τα όρια της στοιχειώδους διαβίωσης με μισθούς πείνας των 570 ευρώ.

Χθες συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και αποφάσισε να κηρύξει απεργία «ενάντια στην ατελείωτη λαίλαπα μέτρων που υποβαθμίζουν την εκπαίδευση, εξαθλιώνουν τους εκπαιδευτικούς και κυρίως τους νέους, οι οποίοι ζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και τις οικογένειές τους και σε διαφορετικό μέρος κάθε χρόνο».

Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται και για τον «μηδενικό» αριθμό μόνιμων διορισμών, αλλά και για τις ελάχιστες πιστώσεις για διορισμό αναπληρωτών (σ.σ.: οι πληροφορίες μέχρι τώρα αναφέρουν περίπου 200 διορισμούς σε μόνιμες θέσεις για φέτος, εικόνα που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στη δημόσια εκπαίδευση).»

Ενεργοί Πολιτες Πάρου

Βέβαια με μια 24ωρη απεργία δεν πιέζουν το υπουργείο….Το αντίθετο μάλιστα , τσοντάρουν τα χρήματα της απεργίας στους ξεφτίλες που μας κάνουν κουμάντο….
Απεργία σημαίνει….ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ…
Επιτέλους εκπαιδευτικοί …

ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ…. ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ

Αριστοφάνης

alithinapsemata

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s