ΔΕΘ: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνονται στον Λευκό Πύργο…


Κλείνει από το μεσημέρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τους οδηγούς …
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας σημείες συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Άγνωστο αν θα κινηθούν προς κάποιο σημείο.

Αποκλεισμένο θα είναι από το μεσημέρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενόψει των διαδηλώσεων που πρόκειται να λάβουν χωρα στην πόλη.

Η Διεύθυνση Τροχαίας ανακοίνωσε τον αποκλεισμό των οδικών αρτηριών από τις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ σε αρκετούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης και γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ και των Πανεπιστημίων απαγορεύεται η στάθμευση από χθεςτο πρωί μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Η εφαρμογή της απαγόρευσης στάθμευσης που ισχύει μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής ισχύει για τους παρακάτω δρόμους:

Αγγελάκη, Λ. Στρατού, Γ’ Σεπτεμβρίου, Εθνικής Αμύνης, Εγνατία (στο ρεύμα προς ανατολικά, από Πλατεία Συντριβανίου μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Αγ. Δημητρίου, Λαμπράκη, Αρμενοπούλου, Ν. Γερμανού, Ν. Ζέρβα, Μ. Ανδρόνικου, Προξένων, Φιλήμονος Δραγούμη, Κασσάνδρου, Λ. Νίκης, Τσιμισκή και Αγ. Τριάδος.

Ο αποκλεισμός των δρόμων του κέντρου με απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά από τις 2 σημερα το μεσημέρι του Σαββάτου και αναμένεται να διαρκέσει έως αργά τη νύχτα όταν ολοκληρωθούν οι συγκεντρώσεις.

Συγκεκριμένα, δεν θα κυκλοφορούν οχήματα στη Λ. Στρατού, στη Γ’ Σεπτεμβρίου, στη Βασ. Όλγας (από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος), στη Βασ. Γεωργίου, στη Λ. Νίκης, στην Κουντουριώτη, στην Κωνσταντίνου Καραμανλή (από Κατσιμίδη έως Γ’ Σεπτεμβρίου), στην Εγνατία, στην Εθνικής Αμύνης, στην Κασσάνδρου, στην Προξένων, στη Φιλήμονος Δραγούμη, στην Τσιμισκή και στην Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από ανατολικά προς δυτικά, μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από δυτικά προς ανατολικά μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής καθώς και από τη Λ. Νίκης, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Για την ανεμπόδιστη διεξαγωγή των κάθε είδους εκδηλώσεων και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα υπάρχει έντονη παρουσία τροχονόμων στους δρόμους, οι οποίοι θα μεριμνήσουν για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

nonews-news

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s