Στο πανηγύρι της Παναγίας στη Ραφήνα ….


«Παρεμπόριο, τέλος» λέει η Χρυσή Αυγή για το επεισόδιο στη πανηγύρι της Ραφήνας 

Ο «Καιάδας» κάνει… ντου σε αλλοδαπούς μικροπωλητές (video)

Ανακοίνωση για το περιστατικό που συνέβη στη διάρκεια του πανηγυριού του Ναού της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι οι παριστάμενοι βουλευτές και μέλη έκαναν αυτό που το κράτος έπρεπε από καιρό να κάνει: «απέσυραν από την κυκλοφορία τα παράνομα προϊόντα που διακινούσαν λαθρομετανάστες». Μάλιστα προαναγγέλλει νέες ανάλογες δράσεις σε όλη την Ελλάδα, «μέχρι οι ανύπαρκτοι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου αποφασίσουν να κάνουν τη δουλειά τους».

Αθήνα
Ανακοίνωση για το περιστατικό που συνέβη στη διάρκεια του πανηγυριού του Ναού της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι οι παριστάμενοι βουλευτές και μέλη έκαναν αυτό που το κράτος έπρεπε από καιρό να κάνει: «απέσυραν από την κυκλοφορία τα παράνομα προϊόντα που διακινούσαν λαθρομετανάστες».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Ραφήνα, τα μέλη μας βρέθηκαν προς τιμήν της Θεοτόκου Παντοβασιλίσσης και ακολούθως συμμετείχαν στην περιφορά της ιερής εικόνας.

» Όταν αντελήφθησαν το όργιο του παρεμπορίου και κατόπιν δεκάδων αιτημάτων Ελλήνων μικροπωλητών, οι συναγωνιστές και εκλεγμένοι βουλευτές Γερμενής και Ηλιόπουλος έλεγξαν τους πάγκους των αλλοδαπών.

» Αφού προέκυψε ότι δεν υπήρχε ούτε ένα νόμιμο έγγραφο για τη διενέργεια εμπορίου, τα παράνομα προϊόντα αποσύρθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.»

Η Χρυσή Αυγή προαναγγέλλει ανάλογες δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα, «μέχρι οι ανύπαρκτοι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ αποφασίσουν να κάνουν τη δουλειά τους και να πάψουν να υποθάλπουν την παρανομία.»

——————————————–

Δείτε βίντεο με μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ….διαλύουν πάγκους αλλοδαπών!

Επίσκεψη στο πανηγύρι της Παναγίας στη Ραφήνα έκαναν χτες το βράδυ μέλη της Χρυσής Αυγής. Ανάμεσα τους και οι βουλευτές Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Η Χρυσή Αυγή ζήτησε …χαρτιά από τους μετανάστες και όταν διαπιστώθηκε ότι αυτοί ήταν παράνομοι έκαναν ντου και διέλυσαν τους πάγκους τους.

Η ίδια η Χρυσή Αυγή έδωσε το βίντεο στην δημοσιότητα και εξέδωσε την εξής ανακοίνωση με τίτλο: «Παρεμπόριο τελος»

Η ανακοίνωση του κόμματος και οι δηλώσεις των βουλευτών σε video:

«Μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν απόψε αυτό που θα έπρεπε να είχε πράξει από καιρό το ανύπαρκτο ελλαδικό κράτος. Απέσυραν από την κυκλοφορία τα παράνομα προϊόντα που διακινούσαν λαθρομετανάστες σε θρησκευτική πανήγυρη της Ανατολικής Αττικής. 

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Ραφήνα, τα μέλη μας βρέθηκαν προς τιμήν της Θεοτόκου Παντοβασιλίσσης και ακολούθως συμμετείχαν στην περιφορά της ιερής εικόνας. Όταν αντελήφθησαν το όργιο του παρεμπορίου και κατόπιν δεκάδων αιτημάτων Ελλήνων μικροπωλητών, οι συναγωνιστές και εκλεγμένοι βουλευτές Γερμενής και Ηλιόπουλος έλεγξαν τους πάγκους των αλλοδαπών.Αφού προέκυψε ότι δεν υπήρχε ούτε ένα νόμιμο έγγραφο για τη διενέργεια εμπορίου, τα παράνομα προϊόντα αποσύρθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε ολόκληρη τη χώρα, μέχρι οι ανύπαρκτοι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ αποφασίσουν να κάνουν τη δουλειά τους και να πάψουν να υποθάλπουν την παρανομία»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s