Π. Καμμένος: «Το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί»


Π. Καμμένος: «Το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί»

Συνέντευξη Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε –μεταξύ άλλων- ότι το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί, γιατί «είναι η συνταγή του θανάτου».

«Για να πάρει πάλι μπροστά η ελληνική οικονομία πρέπει να δοθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του 2009. Η οικονομία δεν θα σωθεί από τις μειώσεις των μισθών των 1.000 ευρώ που παίρνουν στην πλειονότητά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι» πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αναφερόμενος στα μέτρα, είπε: «Όσο περνάει ο καιρός η τρόικα θα ζητάει όλο και περισσότερα. Πρέπει «να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας χωρίς ξένους κατακτητές».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον φόβο της κοινωνικής αναταραχής, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η απειλή των κοινωνικών εκρήξεων είναι μέσα στο σχέδιο εκφοβισμού των πολιτών.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας: «Μετέτρεψε τη Νέα Δημοκρατία σε Πολιτική Άνοιξη και σε ένα βράδυ μετατράπηκε σε εκτελεστή του λαού».

Αποκρατικοποιήσεις

Σε ερώτηση για τις σχεδιαζόμενες αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Καμμένος μίλησε για «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας, κάνοντας ειδική μνεία στο παράδειγμα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, η οποία όπως υποστήριξε ενώ είναι κερδοφόρα θα πωληθεί « σε ανταγωνιστή της για να κλείσει. Του χρόνου τα κέρδη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης θα είναι 50 εκατομμύρια ευρώ και θα πωληθεί προς 40 εκατομμύρια ευρώ. Δεν μπορώ λοιπόν να συμφωνήσω να πεθάνει ένας πνεύμονας της ελληνικής βιομηχανίας στη Βόρεια Ελλάδα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s