Τα πρώτα προϊόντα με την ετικέτα «Χωρίς μεσάζοντες»


Παρουσίαση των πρώτων προϊόντων με την επωνυμία και την ετικέτα «Χωρίς μεσάζοντες» πραγματοποιηθηκε κατά την πανελλαδική συνάντηση στην Κατερίνη των πρωτοβουλιών «Χωρίς μεσάζοντες» που διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος περίπου 40 ομάδες από διάφορα μέρη της χώρας, από την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα και την Ήπειρο, παραγωγοί πατάτας από την περιοχή του Νευροκοπίου, φακής από τα Φάρσαλα και ιδιοκτήτης κυλινδρόμυλου από την Πιερία, ο οποίος συνεργάζεται με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για να διατεθεί αλεύρι σε χαμηλή τιμή στους καταναλωτές.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε επίσης το μνημόνιο συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ εθελοντικών ομάδων και παραγωγών που προτάθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και θα υπογράψουν οι ομάδες που συμφωνούν με τους όρους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μνημόνιο συνεργασίας αναφέρεται ότι είναι εφικτό να βρεθούν ελληνικά προϊόντα διατροφής σε καλή ποιότητα και σε χαμηλή τιμή.

Λόγω της βροχόπτωσης αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα διάθεση οκτώ τόνων φακής στον ανοιχτό χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης και θα γίνει το επόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s