Σιγά που θα τον άφηναν ..παραπονούμενο


Ο κ. Κουτμερίδης ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Σερρών και όπως είναι φυσικό δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί. Συνεπώς όφειλε να επανέλθει -ως απλός δημόσιος υπάλληλος (εφοριακός)- στη ΔΥΟ Σερρών για να εξυπηρετεί τους πολίτες. Όμως η «τύχη» είναι στο πλευρό του!

Ο Γ. Μαυραγάνης, τεχνοκράτης υφυπουργός Οικονομικών της τροϊκανής συγκυβέρνησης, ο άνθρωπος που αποφασίζει τα μέτρα για μισθούς, συντάξεις και τη συλλογή φόρων σκέφτεται για τον κ. Κουτμερίδη και του προσφέρει ένα δωράκι!
Τον διορίζει Οικονομικό Επιθεωρητή παρακαλώ!

Τι κερδίζει, μέρες που είναι με την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο τέως βουλευτής κ. Κουτμερίδης;

– Α΄ Βαθμό στην δημοσιοϋπαλληλική ιεραρχία

– Γενναίο μισθό…

– Πήδημα όλων των συνάδελφων του εφοριακών, στην επετηρίδα προσόντων και…μορίων…

– Δεν θα περιμένει στη σειρά να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα προσόντα-όπως χιλιάδες άλλοι εφοριακοί υπάλληλοι- και να ελπίζει σε μια τέτοιαχρυσοφόρα θέση, αλλά μπορεί πλέον να γίνει και Γενικός Διευθυντής…

– Δεν επιστρέφει ΠΟΤΕ στην εργασία του και κανένας δεν τον αναζητεί…εργάζεται κατ’ οίκον στη Θεσσαλονίκη; στη Συγγρού; ή την Ιπποκράτους; για ναπροετοιμαστεί να τον ψηφίσουν οι συμπολίτες του… ώστε να προσφέρει ωςεθνοπατέρας στον εκσυγχρονισμό του κράτους, την αξιοκρατία, την καταπολέμησητης ανεργίας, του ρουσφετιού…

Πως τον διορίζει αφού οιθέσεις Οικονομικών Επιθεωρητών προκηρύσσονται και καταλαμβάνονται με μόρια καιαξιοκρατικά; Με μια ξεχασμένη διάταξη του 1995 που του δίνει το«δικαίωμα» αν υπάρχουν κενά και δεν έχουν πληρωθεί θέσεις…

Και τι συμβαίνει όταν θέλουν να τακτοποιήσουν κάποιους σαν τον κ. Κουτμερίδη στο μέλλον; Διαμορφώνουν μια προκήρυξη θέσεων και ζητούν να γνωρίζει π.χ. την κινέζικηδιάλεκτο των Δαλάι Λάμα, συνεπώς δεν υπάρχουν υποψήφιοι και η Υπουργάρα κάνειτα ρουσφέτια του χωρίς κανέναν έλεγχο.

Νομότυπο; Ίσως…

Ηθικό; Σ΄ αυτό θα πρέπει να απαντήσουν:

• Ο πρωθυπουργός της χώρας που κάθε τόσο δίνει εντολές για σχετικά ζητήματα

• Ο αρχηγός του νέου ΠΑΣΟΚ, που διατέλεσε και υπουργός Οικονομίας… και θαγιορτάσει την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ

• Ο σύντροφός του κ. Κουτμερίδη και βουλευτής Σερρών κ. Μπόλαρης, ο μεγάλος υπερασπιστής της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Όσο για τους ψηφοφόρους του κ. Κουτμερίδη, ένα έχουμε να πούμε:

Τρέξτε και ζητήστε εδώ και τώρα ρουσφέτι από τον εκλεκτό σας. Μην σας παραμυθιάζει ότι δεν γίνονται ρουσφέτια κι έχετε και τη σχετική δική του τακτοποίηση με τη βούλα της Εφημερίδας της Κυβέρνησης!

 

ixnos1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s