ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ 3.500 ΕΝΤΥΠΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΨΡΙΖΑΝ ΣΤΗΝ … ΤΟΥΡΚΙΑ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ…

Το ζήσαμε και αυτό! Το είδαν και αυτό τα μάτια μας! Ο Έλληνας της Κύπρου, ο οποίος εκδιώχθηκε με τη βία από το σπίτι του, τον μαύρο Ιούλη του 1974 από τον βάρβαρο Ασιάτη επιδρομέα και εδώ και 38 χρόνια ζει με τον πόνο της προσφυγιάς και της λησμονιάς για επιστροφή, έμελλε να ξημερώσει η μέρα που ενώ επέστρεφε στη Κύπρο, θα τον «καλωσόριζαν στην Τουρκία».

3,5 χιλιάδες έντυπα διαμοιράστηκαν στους επιβάτες του ιταλικού πλοίου οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Λεμεσού, τα οποία περιείχαν ένα κείμενο καλωσορίσματος στην Τουρκία και ήταν γραμμένο στην αγγλική γλώσσα. Συγκεκριμένα το κείμενο όχι μόνο καλωσόριζε τους τουρίστες στην Τουρκία αλλά προειδοποιούσε τους επιβάτες για την «ανήσυχη ασφάλεια» της πόλης και τους καλούσε αν επιλέξουν να «ρισκάρουν» μια βόλτα στην πόλη, να είναι σε εγρήγορση και ν’ αποφεύγουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις.

Εδώ και 38 ολόκληρα χρόνια κρατάνε παράνομα το 38% της Ελληνικής μας νήσου, προκαλούν και εξευτελίζουν τον Ελληνισμό με την πρώτη αφορμή και τώρα προσπαθούν να «τουρκοποιήσουν» ή τουλάχιστον να προβάλουν την ιδέα περί «τούρκικης Κύπρου» σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τουρκική άκρως προκλητική προπαγάνδα και το τουρκικό θράσος οργιάζουν την ίδια ώρα που οι δική μας πλευρά «προεδρολογεί»

Προς πολιτική ηγεσία της ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ :

Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να σταματήσετε να κλείνετε τα μάτια και να «παίζετε πελλόν» για χάρη της «καλής θελήσεως». Τι άλλο περιμένετε για να τρίξετε τα δόντια στον Τούρκο κατακτητή και να τους αποτρέψετε από το να κάνουν την πατρίδας μας υποχείριο των τουρκικών ορέξεων. Μήπως μέχρι να έρθει η διχοτόμηση ή μήπως μέχρι να μας πάρουν ολόκληρη την Κύπρο; Ως πότε θα «συνομιλάτε» με δείπνα και φαγοπότια με τον κατακτητή και αυτός να σας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σας; Ως πότε θα αναγνωρίζετε εσείς οι ίδιοι έμμεσα το ψευδοκράτος και να απαιτείτε από την Ευρώπη να μην το αναγνωρίζει; Ως πότε θα υποχωρείτε χωρίς ανταπόκριση; Ως πότε θα εξευτελίζετε τον Κυπριακό Ελληνισμό με το να γίνεστε μαριονέττες της Τουρκίας;

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. , ως Έλληνες της Κύπρου, ως Αυτόνομοι Περήφανοι Φοιτητές της Αθήνας δηλώνουμε πως δεν ανεχόμαστε να εξευτελιζόμαστε από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, από τον βάρβαρο λαό που δεν έχει να επιδείξει ιστορία, αλλά βεβαρημένο ποινικό μητρώο, από αυτόν που το 1974 εισέβαλε, σκότωσε , βίασε και βεβήλωσε το νησί μας και από τότε κατέχει παράνομα τη μισή μας πατρίδα. Το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορεί να παραμεριστεί! Αναμένουμε από την πολιτική ηγεσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να θέσει ένα τέλος στον εξευτελισμό και στην τούρκικη προπαγάνδα.

Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

stoxos

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s