Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φταίνε για τα νέα μέτρα? Oχι οι κάθε λογής Τσοχατζόπουλοι?


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ.

Ανάστατη από χθες η ελληνική κοινωνία και προφανώς εξοργισμένη με τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Από χθες τα καθεστωτικά ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με μια μελέτη που έγινε και από την οποία εξάγεται ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες απέφυγαν να πληρώσουν φόρους για το 2009 ύψους 11,2 δις ευρώ, δηλαδή περίπου όσο είναι το εξοντωτικό πακέτο μέτρων που μας επιβάλει τώρα η Γερμανία.

Αυτή η σύμπτωση των ποσών έδωσε την ευκαιρία σε πολλά παπαγαλάκια του καθεστώτος να δείξουν προς τους μισθωτούς και συνταξιούχους ως απόλυτα υπεύθυνους για τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η έρευνα αυτή έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκριση στοιχείων των φορολογικών δηλώσεων των ελευθέρων επαγγελματιών και τις αποπληρωμές οφειλών τους προς τις τράπεζες.

Εμείς θα βάλουμε δύο απλά ερωτήματα, τα οποία φυσικά κανείς δεν πρόκειται να απαντήσει, απλά γιατί η προπαγάνδα δεν έχει απαντήσεις.

Α) Αφού υποτίθεται ότι υπάρχει προσωπικό απόρρητο, τόσο των φορολογικών μας δηλώσεων όσο και των καταθέσεών μας και των χρεών μας στις τράπεζες, πως βρέθηκαν τα προσωπικά μας στοιχεία στα χέρια ερευνητών;;; Τι έγινε το απόρρητο;;;

Β) Θα δούμε αντίστοιχα στοιχεία και άλλων κλάδων, όπως πολιτικών, εφοπλιστών, βιομηχάνων, καναλαρχών,εργολάβων, ΜΜΕ κ.λ.π. ή εδώ υπάρχει απόρρητο εκ «μπετόν αρμέ»;;;

Συμπατριώτες. Μην τσιμπάτε και μην διχάζεστε.

Ένας είναι ο πραγματικός εχθρός της κοινωνίας.

Το αυτονομημένο σάπιο πολιτικό σύστημα που προσπαθεί να μας διχάσει για να διασωθεί το ίδιο.

Έφτασε όμως η ώρα να λογοδοτήσει ενώπιόν μας.

 

lalipouli

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s