Πολιτικοί κρετίνοι,ιδού τι καταφέρατε με τα μνημόνια!Αυξάνεται συνεχώς το δημόσιο χρέος


Το έγκλημά σας σε βάρος του λαού και του τόπου θα τιμωρηθεί με Ειδικά Δικαστήρια.

Αυτά τα πολιτικά σκύβαλα που ποδηγέτησαν την χώρα και τον λαό στους τοκογλύφους και εξακολουθούν αμετανόητοι να τηρούν κατά γράμμα την ίδια πολιτικοί, λέγοντας μάλιστα ότι έτσι θα αξιοποιήσουν την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό, λαμβάνουν τα επίχειρα της πολιτικής τους. Το δημόσιο χρέος της χώρας αντί να μειώνεται αυξάνεται διαρκώς!

Σύμφωνα με ανάλθση του Οίκου Fitch Tο χρέος αναμένεται να ανέλθει στο 164,9% του ΑΕΠ το 2012, θα βρεθεί στο 176,2% το 2013 και τέλος θα σκαρφαλώσει στο 180,2% το 2014! Τα πολιτικά λαμόγια πουμας έβαλαν στο PSI και τις αναδιαρθώσεις για να μειώσουν το χρέος το 2020 στο 120% του ΑΕΠ απέτυχαν οικτρώς από τους πρώτους μήνες εφαρμογής της αναδιάρθρωσης. Σε δύο χρόνια το δημόσιο χρέος θα έχει ξεπεράσει το 180% του ΑΕΠ και με αυτό τον ρυθμό το 2020 θα φτάσει στον…Άρη!

Πρόκειται για διαρκές έγκλημα το οποίο εξακολουθεί και συνεχίζει ο νέος πολιτικός ολετήρας Α. Σαμαράς. Αντί να βγει ο ..φούσκας διαπραγματευτής και να πει στον Τόμσεν και τους άλλους χαρτογιακάδες ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και μας οδηγεί στον όλεθρο, θέλει λέει, να είναι συνεπής στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας. Οι οποίοι θα συνεχίζουν απερίσπαστοι να ξεζουμίσουν την χώρα και τον λαό μέχρι να τα πάρουν όλα!!!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

epanastasi-gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s