Άλλο ένα εργαλείο για τον καταναλωτή (και όχι μόνο): Γνωρίστε την ιστοσελίδα agrotikabook


Διαβάστε τι λένε οι ίδιοι για τους στόχους και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ιστότοπος.

Το πολυδύναμο εργαλείο www.agrotikabook.gr σας προσφέρει έναν πρότυπο online σύγχρονο και λειτουργικό δικτυακό τόπο που βασικοί του στόχοι είναι :

 • Η Προώθηση, Βελτίωση και Υποστήριξη της Ελληνικής Αγροτικής Ανάπτυξης

 • Άμεση επικοινωνία και πληροφόρηση μέσα από τα προσωπικά profiles των μελών

 • Δυνατότητα ευκαιριών & προοπτικών παράλληλα με τις ικανότητες και τις προσδοκίες των μελών

 • Συνεχής online ενημέρωση με δεδομένα από τα μέλη (παραγωγοί-έμποροι)

 • Η μείωση των τιμών των προϊόντων, μέσα από την κατάργηση αρκετών αδιαφανών σταδίων και συναλλαγών μεταξύ μεσαζόντων, κατά την διαδικασία διακίνησής τους.

 • Προσφορές, αγγελίες, άρθρα και ειδήσεις αγροτικού ενδιαφέροντος

 • Άμεση επικοινωνία και πληροφόρηση με το κοινό

 • Η ανάδειξη των προϊόντων του τόπου μας, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, που είναι κατά πολύ ανώτερα πολλών εισαγομένων.

Τα οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την αλυσίδα παραγωγής – διάθεσης αγροτικών προϊόντων αισιοδοξούμε ότι θα είναι σημαντικά και ο κάθε κρίκος σε αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει τις καινοτόμες δυνατότητες της ιστοσελίδα μας για την αναζήτηση των δικών του ευκαιριών. Δηλαδή:

 • Ο αγρότης/παραγωγός μπορεί να καταχωρήσει τις σχετικές πληροφορίες για τα προϊόντα του, έχοντας την ευελιξία να πουλάει ενώ το προϊόν είναι ακόμα πάνω στο φυτό, και να αποφύγει έτσι την αλλοίωση του.

 • Ο έμπορος/επιχείρηση μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά-προμήθεια προϊόντων και πρώτων υλών από παραγωγούς καθώς και  για νέες συνεργασίες.

 • Οι διοργανωτές εκθέσεων γεωργικών προϊόντων και αλυσίδες λιανικής πώλησης, μπορούν να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με παραγωγούς και εμπόρους

 • Και φυσικά οι καταναλωτές όπου μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τα προϊόντα και τις τιμές τους μέσα από τις 66 διαφορετικές κατηγορίες επαγγελματιών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας και να επικοινωνούν απευθείας με τους παραγωγούς η τους εμπόρους ενδιαφέροντός τους.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ!!

Με την παρούσα πρόταση, η οποία δεν πρέπει να φανεί  θεωρητική και αφηρημένη, φιλοδοξούμε στο να ξαναέρθει η άνοιξη στην αγροτική μας παραγωγή, στην αναβάθμιση δηλαδή του πρωτογενούς τομέα. Μέσω του agrotikabook.gr ο παραγωγός θα μπορεί να πουλά τα αγροτικά του προϊόντα, κατευθείαν στις αγορές χωρίς τη διαμεσολάβηση πολλών μεσαζόντων με άμεσα οφέλη για τον τελικό καταναλωτή. Πιστεύουμε λοιπόν ότι η σύγχρονη τεχνολογία πρέπει να γίνει ένα όπλο στα χέρια του σύγχρονου αγρότη-επιχειρηματία, ένας σύμμαχός του στον επιχειρηματικό στίβο, με τελικό στόχο την ανάδειξη των προϊόντων και των υπηρεσιών του.

Επίσης φιλοδοξούμε στο ότι η λύση για την οικονομική κρίση, δε θα έρθει από τις Βρυξέλλες αλλά από εμάς τους ίδιους! Μπορούμε λοιπόν να απελευθερώσουμε τη δυναμική της αγροτικής παραγωγής, η οποία αποτελούσε και αποτελεί ένα βασικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Πιστεύοντας ότι τα πάντα μπορούν να ξαναβρούν το δρόμο τους, πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και από εκεί να ανέβουμε ψηλά.

 Μια σύγχρονη αγροτική οικονομία έχει πάντα ευκαιρίες και προοπτικές!

Όπως έγραφε και ο Καζαντζάκης, «ο μόνος τρόπος να σώσεις τον εαυτό σου είναι να μάχεσαι για τους άλλους».
Ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι  μακρύς και δύσκολος.

Όμως αξίζει τον κόπο να τον περπατήσουμε.

Εμείς ελπίζουμε και βασιζόμαστε στην βοήθειά σας!

EMAIL:  contact@agrotikabook.gr   & μέσω φόρμας επικοινωνίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s