Ζητούν και τα ρέστα ορισμένοι «Έλληνες» επιχειρήματιες


Η …είδηση:

Επιχειρηματίες καταγγέλλουν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής τους ζητούν να απολύσουν τους αλλοδαπούς εργαζόμενους και να προσλάβουν Έλληνες ανέργους, που έχουν εγγραφεί στις ειδικές λίστες της.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, το Σαββατοκύριακο κλιμάκια της Χρυσής Αυγής συνέχισαν τις «επισκέψεις» σε επιχειρήσεις στη Βοιωτία και την Εύβοια.

«Συναντούμε πλήρη αδιαφορία για την ανεργία των Ελλήνων μόνο σε επιχειρήσεις, όπου υπάρχουν εργοδότες ή συνδικαλιστές διεθνιστικών αντιλήψεων, όπου και συνήθως η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι τριτοκοσμικοί αλλοδαποί», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. (astra.com.cυ)

Και το σχόλιό μας:

Δεν φταίει κανείς εκτός από τις Ελληνικές κυβερνήσεις που επιτρέπουν στο κάθε «επιχειρηματία» να απασχολεί αλλοδαπούς, στερούμενους αδειών παραμονής και εργασίας.

Έτσι αυτοί οι «κύριοι» που τόσο «ενδιαφέρονται» για τους αλλοδαπούς αυτούς, τους εκμεταλλεύονται πληρώνοντάς τους με φραγκο-δίφραγκα, αποφεύγοντας έτσι να πληρώσουν τα κανονικά ημερομίσθια και την ασφάλεια που θα πλήρωναν για Έλληνες εργάτες.

Θα έπρεπε να εφαρμοζόταν ο νόμος με τη δέουσα αυστηρότητα και παράλληλα η απασχόληση αλλοδαπών να θεωρείται τεκμήριο, έτσι ώστε οι κύριοι αυτοί να φορολογούντο ανάλογα και η απόκρυψη της απασχολήσεως αλλοδαπών να αποτελούσε και φορολογική παράβαση.

Έτσι θα βλέπαμε αν θα εμφορούντο οι κύριοι αυτοί από…«διεθνιστικές» (δήθεν) αντιλήψεις,αυτοί που έχουν αναγάγει τη φοροδιαφυγή σε επιστήμη.

Είναι αδιανόητο να υπάρχουν Έλληνες άνεργοι και να εργάζονται λαθρομετανάστες! 

Όταν υπήρχε συντεταγμένο κράτος, για να εργασθεί κάποιος αλλοδαπός στην Ελλάδα, έπρεπε να να προηγηθεί μετάκληση αυτού από συγκεκριμένη επιχείρηση και να πιστοποιείται ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να έχει  την ειδικότητα που θα απασχολείται ο αλλοδαπός (π.χ. διακοσμητής εδεσμάτων).

Μόνο τότε και εφ όσον όλα τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά του έγγραφα ήσαν εντάξει, μπορούσε να λάβει άδεια παραμονής και εργασίας.

 Τώρα εάν ενοχλούνται από τις  εύλογες παραινέσεις της Χρυσής Αυγής, αυτό αποδεικνύει το «πατριωτισμό» τους και τη λατρεία του χρήματος. Όσον αφορά τα περί διεθνιστικών αντιλήψεων, ας τα λένε στους αφελείς που τους πιστεύουν.

EFENPRESS

efenpress

 

http://www.greekalert.com/2012/10/blog-post_7173.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s