Αίρεται η ασυλία 3 βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Την άρση τη βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή αποφάσισε πριν από λίγο η Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας.

Ειδικότερα, από τους 220 βουλευτές που ψήφισαν, υπέρ της άρσης των τρίων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ψήφισαν και οι 220.

Αντίθετα, η Ολομέλεια δεν ενέκρινε την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη. Κατά της άρσης της ασυλίας του ψήφισαν 193 βουλευτές, υπέρ μόλις 25 και 2 δήλωσαν «παρών».

ekorinthos

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αίρεται η ασυλία 3 βουλευτών της Χρυσής Αυγής

  1. Φαρισαϊσμός και υποκρισία. Άρση σε όλους και για όλα. Ειδικά όταν δεν αφορά το κοινοβουλευτικό έργο τους αλλά πράξεις ποινικά κολάσιμες που έχουν να κάνουν με τις πράξεις τους ως πρόσωπα. Ξεχάσαμε την περίπτωση της Μιλένας Αποστολάκη ? Πλήρωσε ο ελληνικός λαός πρόστιμο για την μη άρση της βουλευτικής ασυλίας της Μιλένας στην παραβίαση δικαστικής απόφασης επικοινωνίας των παιδιών με τον πατέρα τους . Τι πιο ανήθικο απο αυτό?
    Eίχα δει προ μηνός την συνταξιούχο πια Μιλένα να δικηγορεί στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Ήταν δικηγόρος σε υπόθεση που αφορούσε ανήλικα παιδιά που η διαζευγμένη μητέρα τους δεν τα άφηνε να έρθουν σε επαφή με τον πατέρα τους, παρά τις δικαστικές αποφάσεις.
    Η Μιλένα είναι η καλύτερη δικηγόρος για μια τέτοια υπόθεση που τόσο καλά ξέρει εξ ιδίων. Σας θυμίζω ότι ήδη εξ’ αιτίας της καταδικάστηκε η Ελλάδα γιατί η Μιλένα ανάγκαζε τα παιδιά της να μεγαλώνουν χωρίς πατέρα. Όλοι μας πληρώσαμε τη χρηματική ποινή.
    Ευτυχώς που η Μιλένα εισπράττει και 2.500 ευρώ σύνταξη ώστε να μπορεί να δικηγορεί ελεύθερα. ΛΑΜΟΓΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s