ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ!!!


Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ.!!!

ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ.!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ; Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.!!! ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΩΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.!!!

ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.!!!

ΕΧΕΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.!!!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.!!!
ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.!!!

Η ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ.!!!

ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.!!!

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.!!!

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ.!!!

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ EMAIL, ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΟΥΜΕ ΣΚΟΠΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.!!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.!!!

ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ EMAIL ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.!!!

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ EMAIL ΣΤΑ LAPTOP ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.!!!

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.!!!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ.!!!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ.!!!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ.!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.!!!

ΛΑΟΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.!!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ.!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ksipnistere

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s