Ανακοίνωση του συλλόγου Ομολογιούχων ελληνικού δημοσίου


Οι Έλληνες πολίτες που εμπιστεύθηκαν τις αποταμιεύσεις τους σε Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου με την παρότρυνση του Ελληνικού κράτους δεν είναι δήθεν αγανακτισμένοι ! Είναι δίκαια αγανακτισμένοι διότι κατα-ληστεύθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση που τους ενέταξε χωρίς τη συναίνεσή τους στη διαδικασία του PSI+. Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση και η οργή τους απέναντι σε αυτούς που χειρίστηκαν αυτή τη διαδικασία και πρωτοστάτησαν στο να τους διαβεβαιώσουν ότι θα προστατευθούν από τη διαδικασία όπως και όλοι οι υπόλοιποι αποταμιευτές.

Όσοι από εμάς ακούσαμε την απαράδεκτη ανακοίνωση του ΠαΣΟΚ προσπαθούμε να θυμηθούμε «τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά μας» τις οποίες οι «κύριοι» του ΠαΣΟΚ μας έχουν προτείνει.

Επειδή όμως δεν έχουν προτείνει απολύτως τίποτα, συνεχίζουν να ψεύδονται ασύστολα όπως άλλωστε κάνουν συνέχεια τα τελευταία 30 χρόνια που κυβέρνησαν. Το αποτέλεσμα: της συμπεριφοράς τους το γνωρίζουν πλέον όλοι. Η κατάρρευση της πατρίδας οφείλεται κατά κύριο λόγο στα κατά συρροή ψεύδη, τα ρουσφέτια και την ανεπάρκειά τους να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους. Γνωρίζουν όμως ένα πράγμα πολύ καλά. Να μεταθέτουν τις ευθύνες τους στους «άλλους». Ειλικρινά λυπούμαστε για την μικρότητά τους.

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία η οποία έκανε πολύ καλά τη δουλειά της και επέτρεψε στους Έλληνες πολίτες να διαδηλώσουν για το δίκιο τους.

EΚ TΟY ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

taxalia

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ανακοίνωση του συλλόγου Ομολογιούχων ελληνικού δημοσίου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s