O γολγοθάς γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων. Στο σκαμνί ο άντρας της για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών


Η είδηση έπεσε σαν «κεραυνός» στους δημοσιογραφικούς κύκλους. Σύζυγος γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων, φαρμακοποιός στο επάγγελμα καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 10 χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία πως από κοινού με συνάδελφο του, ανιψιά ανώτατου δικαστικού, προμήθευσαν τον κατηγορούμενο Ι.Γ. ναρκωτικές ουσίες σε μορφή χαπιών και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, μέσω διαδικτύου.

Όπως αναφέρει στο αποκλειστικό της θέμα η εφημερίδα «News» η δημοσιογράφος που είναι αναγνωρίσιμη σε όλη τη χώρα, περιμένει με αγωνία την ημέρα της εκδίκασης της έφεσης που έχει ασκήσει ο σύζυγος της. Όσο πλησιάζει η ημέρα της δίκης τόσο μεγαλώνει ο εφιάλτης της μην τυχόν και μπει ο άνθρωπος της στη φυλακή.

Διότι, όπως αναφέρει η Εύα Νικολάου στο ρεπορτάζ της, η διεξαγωγή της δίκης σε δεύτερο βαθμό αν και είχε οριστεί, αναβλήθηκε λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στο χώρο της Δικαιοσύνης και έτσι το οικογενειακό δράμα της δημοσιογράφου συνεχίζεται.

Η παρουσιάστρια εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζει σταθερά δελτία ειδήσεων, πολλές φορές κεντρικά, σε εγκυρότατο τηλεοπτικό μέσο, ενώ προεκλογικά είχε καθημερινή παρουσία με εκπομπή πολιτικού περιεχομένου. Το διάστημα αυτό παρουσιάζει καθημερινό δελτίο ειδήσεων και εβδομαδιαία εκπομπή.

Η γνωστή δημοσιογράφος των ειδήσεων που έχει περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να δώσει κατάθεση, την δική της εκδοχή στην υπόθεση που εμπλέκεται ο σύζυγός της, είχε δηλώσει «παρών» στη δικαστική αίθουσα. Μάλιστα για να μην αναγνωριστεί από τους συναδέλφους της στο δικαστικό ρεπορτάζ, είχε μεταμφιεστεί, φορώντας περούκα και αλλάζοντας το μακιγιάζ της.

logia-starata

Σχολιάστε