Θ. Πάγκαλος: Αδυνατώ να καταβάλω τους φόρους που μου αναλογούν


https://i0.wp.com/2.bp.blogspot.com/-TbzUVhdZOBc/ULxPlKQl0fI/AAAAAAAA_1I/P029_DL28Vw/s1600/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82.jpg

«Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ, αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω». Η δήλωση θα μπορούσε να έχει γίνει από οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη. Όμως ο άνθρωπος πίσω από αυτά τα λόγια είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος της Κυριακής», ο Θ. Πάγκαλος εξηγεί: «Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει». Αυτή η αδυναμία του κάνει δύσκολη την καταβολή των φόρων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάτι παρόμοιο ο κ. Πάγκαλος. Πέρυσι, λίγο μετά την επιβολή του χαρατσιού είχε πει ότι δεν θα ήταν σε θέση να πληρώσει το νέο φόρο και ότι αναζητούσε αγοραστές για ακίνητά του.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Πάγκαλoς, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνει ότι δύο είναι τα κύρια θέματα για την παράταξη:

«Γνωρίζω τι θα πω εγώ στο συνέδριο. Δεν ξέρω τι θα πουν οι υπόλοιποι, ούτε ποιους θα έχει η πλειοψηφία. Τα συνέδρια των κομμάτων συζητούν τα πάντα, και το θέμα ηγεσίας, αν τεθεί. Δεν είναι όμως αυτό το κύριο θέμα αυτήν τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ. Τα κύρια θέματα είναι δύο: η κατάργηση του σταυρού προτίμησης και η υιοθέτηση νέου εκλογικού συστήματος μεικτού χαρακτήρα, η τροποποίηση ριζικά του τρόπου λειτουργίας και η λήψη αποφάσεων στο κόμμα».

tolimeri

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s