Στα σκουπίδια η καμπάνια «νοιάζομαι – μοιράζομαι» – Τι λέει ο Καμίνης


Στα σκουπίδια η καμπάνια «νοιάζομαι – μοιράζομαι» - Τι λέει ο Καμίνης

Ερωτηματικά εγείρονται σχετικά με την καμπάνια «νοιάζομαι – μοιράζομαι» καθώς σύνφωνα με δημοσιεύματα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, πέταξε στα σκουπίδια πολλά από τα πράγματα που έδωσαν οι πολίτες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, τα ρούχα, οι συσκευές και τα παιχνίδια που προσέφεραν οι πολίτες από το υστέρημα τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων λίγο πριν από το σταθμό Λαρίσης και ακριβώς απέναντι από το παλαιό Φρουραρχείο.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη, δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα στο Δήμο Αθηναίων από εξοργισμένους πολίτες που είδαν το υστέρημα τους και τη φιλανθρωπική ενέργεια να καταλήγει στα σκουπίδια, τώρα που κάποιοι άλλοι τα είχαν απόλυτη ανάγκη.

Ο Γιώργος Καμίνης δεν έχει απαντήσει επισήμως ακόμη. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως άτυπα κάνει λόγο, μέσω συνεργατών του, για δημοσιεύματα ανάξια σχολιασμού που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα όμως λένε άλλα, εγείροντας σημαντικά ερωτήματα ηθικής και πολιτικής φύσεων στα οποία οφείλει να απαντήσει επίσημα ο Δήμος.

Φωτογραφία: Euokinissi

koolnews

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s