Χρήσιμη Ιστοσελίδα: Ειδικές Τιμες στους Ανέργους


OAED

σχόλιο MySatelite: Με πρωτοβουλία του, ο ΟΑΕΔ ενθαρρύνει εταιρείες να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες σε μειωμένες τιμές για τους άνεργους. Στην ιστοσελίδα (δείτε τον σύνδεσμο παρακάτω) μπορεί κανείς να βρεί όλες τις εταιρείες που εντάσσονται σε αυτή την πρωτοβουλία, κατηγοριοποίηση των υπηρεσίων και προϊόντων που προσφέρονται και εύκολη αναζήτηση των παραπάνω άνα περιοχή. Εταιρείες που θέλουν να βοηθήσουν τους άνεργους προσφέροντας τους αγαθά σε φθηνότερες τιμές μπορούν να συμμετέχουν στην δράση Ειδικές Τιμές συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρούν στην ιστοσελίδα κάτω απο την ενότητα «Δήλωση Ενδιαφέροντος».

Πληροφορίες:

Στο πλαίσιο ανάληψης νέων πρωτοβουλιών και δράσεων για την ενίσχυση της κοινωνικής υποστήριξης των ανέργων, ο ΟΑΕΔ προτρέπει τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα με σκοπό την παροχή ειδικών τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες θα απευθύνονται αποκλειστικά σε κατόχους κάρτας ανεργίας.

Ο οργανισμός υποδέχεται την εθελοντική συμμετοχή των επιχειρήσεων, η οποία εντάσσεται στη λογική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η συμμετοχή αυτή θα καθιστά τις κοινωνικά ευαισθητοποιημένες εταιρίες κοινωνούς στην πρωτοβουλία για την ενίσχυση της κοινωνικής υποστήριξης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της χώρας μας και την άμβλυνση των επιπτώσεων του φαινομένου ανεργίας.

Ο καθορισμός των τρόπων παροχής, καθώς και των συναφών όρων και προϋποθέσεων για τισ ειδικές τιμές αποτελεί ευθύνη των επιχειρήσεων. Επίσης, έγκειται στην διακριτική τους ευχέρεια ο ορισμός των προϊόντων που θα διατίθενται σε ειδικές τιμές για τους εγγεγραμμένους ανέργους. Η πρωτοβουλία θα εξακολουθεί να υλοποιείται όσο οι εταιρίες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τη δράση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Οργανισμού και του σχετικού micro site, το οποίο θα λειτουργεί ενημερωτικά.

*Ο ΟΑΕΔ δέν φέρει ευθύνη για την πολιτική των ειδικών τιμών που ακολουθούν οι επιχειρήσεις.

Για να μεταβείτε στην σελίδα, πατήστε εδώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s