Του έστειλαν χαράτσι για ακίνητο που όχι μόνο δεν του ανήκει αλλά είναι και 500 χλμ μακριά


Aπίστευτη ταλαιπωρία πρέπει να υποστεί φορολογούμενος απο τη Θεσσαλονίκη για ένα ακόμη λαθος που έκανε η πολιτεία ή καλύτερα ένας ανεύθυνος δημοσιος υπάλληλος που τον καταχώρισε σε λάθος στήλη και με λάθος στοχεία!

Ομως σημειώνει στο λογαριασμό του στο fb«Μου ήρθε ειδοποιητήριο από την εφορία, για καταλογισμό χαρατσιού που δεν πληρώθηκε, από ακίνητο που όχι μόνο δεν ανήκει σε μένα αλλά βρίσκεται και σε περιοχή πεντακόσια χλμ. Από το σπίτι μου, με την οποία ουδέποτε είχα σχέση. Στην Λούτσα της Αττικής συγκεκριμένα.

Επικοινώνησα με την διεύθυνση πληροφοριακών συστημάτων και με την εφορία. Μου είπαν ότι πρέπει να προσέλθω προσωπικά για να τους γνωστοποιήσω τον πραγματικό υπόχρεο. Όταν τους επεσήμανα ότι μου είναι, όπως είναι φυσικό, άγνωστος και ότι δεν έχω καμία υποχρέωση να χάνω χρόνο και μεροκάματα για να διορθώνω λάθη του κράτους μου απάντησαν ότι έτσι είναι ο νόμος. Πρέπει εγώ να υποστώ την βάσανο όλης της αποδεικτικής διαδικασίας.

Ασφαλώς και δεν θα τους κάνω την χάρη. Αυτή η ιλαροτραγωδία, αυτός ο απίστευτος φασισμός των οθωμανικών υπολειμμάτων, αυτός ο μηχανισμός βασανισμού και εκβιασμού του φόρου υποτελούς υπηκόου, πρέπει κάποια στιγμή να λάβει τέλος. Ακόμη και με κατάρρευση.» καταλήγει.http://www.karfitsa.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s