Ομολογία Διώτη:Δεν έχω ιδέα απο Η/Υ …Είμαι άσχετος


Καμαρώστε μια χώρα που έχει τέτοια στελέχη επικεφαλής του ΣΔΟΕ

Άσχετος  με τους Η/Υ  ο Διώτης την στιγμή που το οργανωμένο οικονομικό  έγκλημα των φοροφυγάδων, των λαθροεμπόρων πετρελαιοειδών παίζουν  τους Υπολογιστές στα δάκτυλα!

«Δεν προέβη λέει  σε καμία νόθευση γιατί δεν είχα κανέναν κίνητρο ή όφελος. Ενδεχομένως όφελος, οπωσδήποτε κίνητρο και πάντως δυνατότητα είχαν άλλα εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα».

Με τη φράση αυτή ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης όχι μόνο αποποιείται των όποιων ευθυνών, αλλά φωτογραφίζει ευθέως τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Με υπόμνημα που κατέθεσε σήμερα στους οικονομικούς εισαγγελείς δια του δικηγόρου του Νίκου Λίβου, ο κ. Διώτης αρνήθηκε ότι αλλοίωσε ή πλαστογράφησε το επίμαχο ηλεκτρονικό αρχείο, ωστόσο ομολόγησε τελικά ότι το αντέγραψε!

Σε ό, τι αφορά το χρόνο αντιγραφής του USB (8/7/2011), που συμπίπτει με τη θητεία του στο ΣΔΟΕ ο πρώην εισαγγελέας διευκρινίζει:

• «Επειδή οι γνώσεις μου σχετικά με Η/Υ δεν είναι ιδιαιτέρως καλές δεν ήθελα να διακινδυνεύσω κάποια ζημιά από τυχόν κακό χειρισμό μου κατά την επισκόπηση του περιεχομένου του εν λόγω usb. Εν όψει τούτου, κάλεσα τη δικηγόρο κυρία Γαλάτεια Μανέ η οποία μόλις τότε είχε διοριστεί ως ειδική συνεργάτις μου, να με βοηθήσει στην μετεγγραφή του περιεχομένου του usb σε ένα άλλο, ώστε να επισκοπήσω το περιεχόμενό του σε στικάκι-αντίγραφο. Για το λόγο αυτό την παρακάλεσα να πάει η ίδια και να αγοράσει ένα, στη συνέχεια δε να αντιγράψει το πρώτο στικάκι στο καινούριο που είχα αγοράσει όπως και έπραξε»

• «Για να διαπιστώσω το περιεχόμενό του άνοιξα ο ίδιος το αντιγραμμένο πλέον USB και διαπίστωσα ότι περιείχε πολλά αρχεία με ονόματα Ελλήνων πολιτών, διάφορα ποσά σε δολάρια, χωρίς να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά για την προέλευση των ποσών».

• «Μετά την ολοκλήρωση της επισκόπησης τοποθέτησα σε φάκελο το ένα USB, ζήτησα πάλι από τη συνεργάτιδά μου πως γίνεται η παντελής διαγραφή του περιεχομένου του άλλου USB γιατί δεν ήθελα, πριν αποφασίσει ο υπουργός πως έπρεπε να χειριστώ το ζήτημα, να υπάρχει αντίγραφο στην κατοχή οποιουδήποτε».

Τα συμπεράσματα για τους διορισμένους επικεφαλής του οργανωμένοι οικονομικού εγκλήματος στην κρίση σας …Το μόνο που ξέρουν ειναι να κόβουν μισθούς και συντάξεις !

Πόσο δ΄υσκολο αντι για αυτόν το άσχετο να προσλάβει 3 αποφοίτους του ΑΠΘ πληροφορικής με 1000 ευρώ μισθό και μπόνους έναντι των εσόδων να ξετινάξουν όλα τα λαμόγια που φοροφυγαδεύδουν !

veteranos

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s