Πολιτική τρομοκρατία ανευ προηγουμένου


Εσκασε βόμβα! Η ΔΕΗ ανακοίνωσε αυξήσεις στο ρεύμα που φτάνουν μέχρι και 25%. Είναι η τρίτη αύξηση από το πρώτο μνημόνιο και αναμένονται άλλες δύο εντός του έτους!

Εσκασε βόμβα! Ερχονται νέες μειώσεις στα εφάπαξ και στις κύριες συντάξεις των συνταξιούχων!

Εσκασε βόμβα! Η κυβέρνηση ψήφισε φορολογικό νόμο που αποτελειώνει μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματοβιοτέχνες και άνεργους!

Εσκασε βόμβα! Η – επίσημη – ανεργία τον Οκτώβρη του 2012 «ρούφηξε» 1.345.715 ανθρώπους, ποσοστό 26,8% από 19,7% τον αντίστοιχο προπέρσινο μήνα, με το ποσοστό στους νέους να φτάνει στο 57%!

Εσκασε βόμβα! Η επίσημη καταγεγραμμένη φτώχεια στην Ελλάδα αγκαλιάζει 3,4 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν με ετήσιο εισόδημα μέχρι 5.900 ευρώ, χωρίς δηλαδή να υπολογίζονται στους φτωχούς τα υπόλοιπα εκατομμύρια των φτωχών που ζουν με 10 ή 15 χιλιάδες ευρώ το χρόνο!

Εσκασε βόμβα! Η Ελλάδα έχει καλυφθεί ως αποτέλεσμα της ανέχειας και της εξαθλίωσης από μια απέραντη αιθαλομίχλη – υγειονομική βόμβα, ως συνέπεια της προσπάθειας των ξεπαγιασμένων να ζεσταθούν!

Εσκασε βόμβα! Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, μετά τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, την επιβολή δανειακών συμβάσεων χωρίς καν τυπική κύρωσή τους στη Βουλή, την πρόσληψη τραπεζιτών σε θέσεις πρωθυπουργών και υπουργών, την άρον άρον ψήφιση μνημονίων, μεσοπρόθεσμων και εφαρμοστικών, τώρα μεθοδεύει νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με τις κάλπες της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ!

Δεν υπάρχει τομέας σε αυτή τη χώρα, δεν υπάρχει τόπος, δεν υπάρχει μέρα, δεν υπάρχει ζήτημα δημοκρατίας και λαϊκή κοινωνική ομάδα εναντίον των οποίων να μη σκάει σχεδόν καθημερινά και από μια βόμβα!

Πρόκειται για τρομοκρατία άνευ προηγουμένου.

ρεσάλτο

thermopilai

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s