Πως να καταλάβουμε τι μας γίνεται όταν δεν διασταυρώνουμε πληροφορίες;


σχόλιο MySatelite: Δεν παίρνουμε κομματική θέση προβάλλοντας το συγκεκριμένο θέμα. Πιστεύουμε πως παραθέτοντας ένα μικρό άρθρο απο Το Κουτί της Πανδώρας και ένα βίντεο επισημάνουμε το μέγαλο πλήγμα της σημερινής εποχής που δεν είναι άλλο απο την δημιουργία εντυπώσεων.

Δεν μας ενδιαφέρει αν βρίζετε την Χρυσή Αυγή ή τον Βαξεβάνη, αν τους θεωρείτε σωστούς ή λάθος, τους πραγματικούς σωτήρες της κοινωνίας μας ή το απόλυτο παράδειγμα της μάστιγας που πλήττει την Ελλάδα.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι πως πρέπει να προβληματιστούμε για  την ποιότητα των πληροφοριών που λαμβάνουμε, να σκεφτούμε πόσο εύκολα πλάθει η δημοσιογραφία μια ιστορία.

Παρακαλούμε, μην εμπιστεύεστε τυφλά – ΚΑΝΕΝΑΝ. Διασταυρώνετε πληροφορίες, ασκήστε κριτική σε οτιδήποτε σας πλασάρεται με τόση ευκολία.

Το άρθρο στο Κουτί της Πανδώρας

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από τη λεωφόρο Αμαλίας μέχρι το Χίλτον, λόγω συγκέντρωσης για την επέτειο των Ιμίων, μπροστά στο μνημείο των Ιμίων, στη διασταύρωση των οδών Β. Σοφίας και Ρηγίλλης. Οι συγκεντρωμένοι κρατούν σημαίες της Χρυσής Αυγής, αλλά και ελληνικές σημαίες ενώ υπάρχουν και πολλά πανό με συνθήματα, όπως «Κάτω η χούντα του Μνημονίου».

Περίπου 1.000 άτομα, βρίσκονταν στο σημείο λίγο πριν τις επτά, ώρα κατά την οποία είχε προγραμματιστεί η συγκέντρωση από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης.

Υπογραμμίσαμε το 1000 άτομα πριν τις 19.00 του άρθρου. Το βίντεο δείχνει άλλα.

ΥΓ: Πότε θα σταματησούμε να δεχόμαστε να μας βάζουν σε παρατάξεις, να διαχωριζόμαστε σε αριστερούς και δεξιούς, να μας τοποθετούν σαν πιόνια πάνω στη σκακιέρα του χρήματος;

Πότε θα μονιάσουμε, πότε θα στρέψουμε την ψυχάρα μας να κάνουμε την υφήλιο όλη να παραμιλάει για τα επιτεύγματα της μικρής άλλα μεγαλειώδης Ελλάδας μας;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s