Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα -24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ


Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη η Ελλάδα, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, στην οποία θα συμμετέχουν πολλοί φορείς και κλάδοι.

Ρολά θα κατεβάσουν στην εργασία τους οι δάσκαλοι και καθηγητές, οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι υπάλληλοι των ασφαλιστικών Ταμείων, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, στο ΕΚΑΒ και το ΙΚΑ (θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας).

Την ίδια ώρα δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, αφού η ΠΝΟ θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία αν και οι ναυτικοί βρίσκονται σε καθεστώς επιστράτευσης.

Με δύο τετράωρες στάσεις εργασίας αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση η ΟΣΥΠΑ. Έτσι από τις 6 το πρωί έως τις 10.00 και από 17.00 έως τις 9 το βράδυ δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα αεροδρόμια της χώρας.

Που και πότε θα πραγματοποιηθούν οι πορείες και οι συγκεντρώσεις

Τα μέλη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Άρεως στις 11 το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για τα αντεργατικά, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ θα πραγματοποιήσουν και πορεία προς τη Βουλή.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10.30 στην πλατεία Ομονοίας, και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.

Παράλληλα, στις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης στην πλατεία Κάνιγγος οι παραγωγοί και επαγγελματίες των λαϊκών αγορών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s