Συνέδριο χειροκροτητών προς την καταστροφή‏


ΤΟ ΟΤΙ σε αυτή την χώρα έχουμε χάσει το μέτρο όλοι μας το γνωρίζαμε. Αλλά ότι κάποιοι θα υμνούσαν την καταστροφή…της χώρας με χειροκροτήματα δεν το περιμέναμε καθώς μας προβληματίζει τόσο για την αλλοτρίωση των πολιτικών ιδεών εκτός αν όλα τούτα συμβαίνουν σε άλλο πλανήτη.

Διαβάζουμε λοιπόν ότι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν συνθήματα όπως «Γιώργο μαζί στη νέα εποχή», «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό», «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με το Γιώργο αρχηγό» και επαναλαμβανόμενα σε ρυθμικό τόνο το επίθετό του «Παπανδρέου…Παπανδρέου…».Ο ενθουσιασμός των συνέδρων ήταν τόσο μεγάλος που η διαδικασία σταμάτησε με έναν εκ των στενών συνεργατών του, τον πρώην υπουργό Παύλο Γερουλάνο να περιμένει υπομονετικά όσο και αμήχανα στο βήμα. Οι σύνεδροι όρθιοι και με τα χέρια ψηλά δεν άφηναν τον πρώην πρωθυπουργό να προχωρήσει και όσο εκείνος χαιρετούσε τόσο μεγαλύτερη ήταν η ανταπόκριση των συνέδρων.

Προφανώς όταν μας έφερε στο γκρεμό ακόμα θα χειροκροτούσαν. Αλλά κυρίως αναρωτιέμαι αν… όπως οι επίδοξοι αφισσοκολλητές που έγιναν υπουργοί και οι κλακαδόροι που χειροκροτούσαν στο συνέδριο ήταν όντως Έλληνες! Νωπές είναι οι μνήμες από τους φίλους…Πακιστανούς στις ομιλίες στελεχών του πολιτικού φορέα. Εκτός αν νομίζουν ότι είναι ακόμα…Κυβέρνηση.

Ναι, με την τρικομματική ή τρικολόρε κυβέρνηση ζυμαρικών που ο Πάγκαλος υμνούσε το Σαμαρά για να αποδείξει ότι είναι..δεξιότερος των δεξιών προθέσεων. Τελικά εκτός από το ότι έχουμε χάσει προ πολλού το πάν μέτρον άριστον στην χώρα, δεν ‘φασωνόμαστε’ λέω εγώ που σε αυτή την ηρώων χώρα…βγάζουμε ακόμα τέτοια εκτρώματα πολιτικής εικόνας….Άντε και περαστικά τους….

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ

http://kalamatanews.blogspot.gr

press-gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s