Πως να κανω αγορι και ο μύθος ότι ο άντρας καθορίζει το φύλο


“Ο άντρας καθορίζει το φύλο από το σπέρμα του. Εξαρτάται τι είδους σπερματοζωάριο θα φτάσει πρώτο στο αυγό.   Και αυτά τα παράγει ο άντρας.   Άρα αυτός καθορίζει το φύλο του παιδιού.”

Αν και λογικοφανές, το παραπάνω σκεπτικό λέει περισσότερα για την εξέλιξη της κοινωνίας μας παρά για την αλήθεια.   Γιατί η επιστημονική αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι καθορίζει το φύλο του παιδιού!   Ο τρόπος που το εξηγώ αυτό σε τσαντισμένες φεμινίστριες που ζούνε ακόμα το δράμα προηγούμενων γενιών και τις απάνθρωπης πίεσης που δέχτηκαν οι προηγούμενες γενιές για να παράγουν αγόρι είναι με την αναλογία αυτοκινήτων που ξεκινάνε από την Αθήνα για να φτάσουν στην Λάρισα.

Όταν εκπσπερματώσει ο άντρας φεύγουν ακριβώς μισά σπερματοζωάρια με ΧΧ και μισά με ΧΨ για να ταξιδέψουν ως την Λάρισα.

Στο κάτω κάτω ότι φύλο και να βγει οι επιλογές του αργότερα θα είναι δικές του

Ας πούμε ότι τα ΧΧ είναι πιο γρήγορα αλλά τα ΧΨ αντέχουν περισσότερο.   Πρέπει όμως να διανύσουν μια απόσταση (μέσα στην γυναίκα) για να φτάσουν στο αυγό.   Ο δρόμος δεν είναι εξίσου φιλόξενος για όλους.   Ανάλογα με την κατάσταση του δρόμου κάποια παθαίνουν ζημιές περισσότερο.   Ο κόλπος της γυναίκας είναι ένα όξινο ή αλκαλικό περιβάλλον που επηρεάζεται από κληρονομικότητα, διατροφή και ένα σωρό άλλους παράγοντες.   Οι αστυνόμοι δείχνουν προτίμηση στα κόκκινα σπορ αμάξια και τα σταματάνε περισσότερο.   Παρομοίως έχει βρεθεί από Ρωσική ομάδα πιθανότητα να επηρεάζει και το ηλεκτρικό φορτίο του αυγού περισσότερο τα ΧΧ από τα ΧΨ.   Η σεξουαλική στάση μπορεί να επηρεάσει (λίγο) τις πιθανότητες αφού φτάνοντας πιο βαθιά στον κόλπο είναι σαν να ξεκινάει ο αγώνα από την …Θήβα, αντί για την Αθήνα.   Η στιγμή που αρχίζει ο αγώνας σε σχέση με την ωορρηξία παρομοίως καθότι κάποιοι οδηγοί αντέχουν καλύτερα και περισσότερο από άλλους.   Σαν να ξεκίνησε πχ  βράδυ ο αγώνας .

Αλλά το πως ακριβώς θα αλλάξει το αποτέλεσμα δεν το ξέρουμε!  Γιατί είναι πολύπλοκοι παράγοντες που επηρεάζονται τελικά και από τους δυο ανθρώπους που συμμετέχουν στην διαδικασία.   Και καθότι η ερωτική πράξη μας επηρεάζει έντονα ψυχοσωματικά, μπορεί μέχρι και την τελευταία στιγμή να αλλάξουν οι πιθανότητες επιλογής φύλου του παιδιού.   Εξού και η θεωρία ότι οι πολλοί οργασμοί βοηθάνε να βγει αγόρι αφού επηρεάζουν την αλκαλικότητα του κόλπου.

Δεν είναι λοιπόν αλήθεια ότι ο άντρας καθορίζει το φύλο.   Κληρονομικότητα (πχ “αγορομάνα”) υπάρχει μόνο σε γυναίκες.   Δεν υπάρχει καμία περίπτωση παγκοσμίως άντρα ο οποίος να παράγει σπερματοζωάρια με μόνο ΧΧ ή μόνο ΧΨ.   Το φύλο καθορίζεται από μια φυσική διαδικασία η οποία περιλαμβάνει τον άντρα, την γυναίκα και όλους εμάς τους περίεργους γύρω τους!

 

paidia

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πως να κανω αγορι και ο μύθος ότι ο άντρας καθορίζει το φύλο

  1. Βρε σουλα.. Και ομως χοντρη και ασχημη μισανδριστρια ο Αντρας καθοριζει το φυλο με το Περιφημο Χρωμοσωμα Υ το οποιο δινει το αρσενικο και το Χ το θηλυκο, τωρα τι θεωριες χοντρουλα και ασχημη γραφεις εδω..ειναι επιπεπου φιλεναδα κιτσα κουλα κομμωτηριο.
    υγ, τη ασχημη φωτογραφια..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s