Και άλλη επινόηση των φωστήρων της Μνημονικής Κυβέρνησης


 Βαριές καμπάνες προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα ανασφάλιστα οχήματα ανεξάρτητα από το αν αυτά κυκλοφορούν ή όχι. Θεωρείται ότι σήμερα κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους 1,5 εκατομμύριο ανασφάλιστα οχήματα.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών, «η υποχρέωση ασφάλισης υφίσταται διαρκώς από τη χορήγηση της αδείας κυκλοφορίας, χωρίς να εξαρτάται από την εν τοις πράγμασι κίνηση ή τη λειτουργία του αυτοκινήτου».

Πόσο ανεγκέφαλοι μπορεί να είναι αυτοί που μας κυβερνούν είναι δυνατόν εδώ δεν έχουμε ψωμί να φάμε θα μπορέσουμε να πληρώσουμε και τα πρόστιμα?

Άκουσον άκουσον θα βάλουν πρόστιμο λέει στα ανασφάλιστα αυτοκίνητα στις 15/4/2013 250 euro και υποχρεωτικά να ασφαλιστούν, ρε ανεγκέφαλη εάν μας είχατε αφήσει χρήματα στην τσέπη μας θα ασφαλίζαμε τα αυτοκίνητα αλλά προκειμένου να ζήσουμε δεν τα κυκλοφορούμε και τα αφήνουμε παρκαρισμένα.

Ρε ξεφτέρια άμα είχαμε 250 euro  για πρόστιμο θα τα ασφαλίζαμε κιόλας προσπαθείτε  να ξεπουλήσουμε τα πάντα για να πληρώσουμε τους άδικους φόρους που μας επιβάλετε .

Μας κάνετε να παραδώσουμε πινακίδες που δεν μπορούμε να το κάνουμε και αυτό εάν δεν έχουμε δικό μας χώρο το μόνο που μας μένει είναι να τα κάψουμε μπροστά από τα σπίτια σας μήπως και βάλετε μυαλό και μας αφήσετε να ζήσουμε.

Αίσχος πουλημένοι δωσίλογοι  πάτε να γονατίσετε τον Ελληνικό λαό δεν θα σας περάσει, πλησιάζει η ώρα σας και τότε θα τα πούμε καλά.

Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει ελάτε να τα πάρετε και τα σπίτια μας και τα αυτοκίνητα μας πάρτετα  όλα  ένα μόνο δεν πρόκειται να πάρετε από εδώ και πέρα την αξιοπρέπεια μας.

Εσείς που ξεπουλήσατε την Ελλάδα μας για ένα κομμάτι ψωμί εσείς που την φέρατε σε αυτή την κατάσταση εσείς θα την πληρώσετε πολύ άσχημα.

Ένα μόνο μπορώ να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Βαγγέλης Φραγκιουδάκης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s