Το facebook λογοκρίνει τον Χάρρυ Κλυνν για τις πολιτικές του άποψης


Όπως και παλιότερα, επί κυβέρνησης Παπανδρέου, είχε συσταθεί ομάδα 75 ατόμων με ειδικές γνώσεις στο διαδίκτυο για την αντιμετώπιση σχολίων που γράφονται κυρίως από δημοσιογράφους αλλά και πολιτικούς αντιπάλους , έτσι και σήμερα το ίδιο έργο συνεχίζεται από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη.Φυσικά παίζει και το δικό του ρόλο και η ελληνική μυστική υπηρεσία πληροφοριών που ασχολείται και με Hacking .

Όπως συνέβη πρόσφατα στον δημοσιογράφο Ν. Βάνη, με το συγκεκριμένο παρακράτος που έσπασε και αφαίρεσε όλα τα email,από το προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Βέβαια , μετά από μια σύντομη έρευνα ενός υπεύθυνου ασφαλείας διαδικτύου ,αποκαλύφτηκε η ταυτότητα των δραστών . που έδρασε μέσω Ελβετίας , όπου είναι και ο σύνδεσμος τη εν λόγο Υπηρεσίας. .Έγινε δε και καταγγελία στην Αμερικανική εταιρία παροχής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αυτή με την σειρά της έστειλε την καταγγελία για διερεύνηση στο FBI.

Όσο αφορά την λογοκρισία , φαίνεται πως η τριτοκομματική κυβέρνηση φοβάται μήπως βγει και στην Ελλάδα ένας σαν τον Ιταλό Beppe Grillo, μια και ο καλλιτέχνης Χάρρρυ Κλυνν , πρόσφατα ανακοινώσε στο διαδίκτυο ότι προχωρά στην ίδρυση πολιτικού φορέα. και φαίνεται πως πείραξε το παλαιοκομματικό κατεστημένο , παρεμβαίνοντος και κλείνοντας έτσι το προφίλ του στο facebook.

triklopodia

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το facebook λογοκρίνει τον Χάρρυ Κλυνν για τις πολιτικές του άποψης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s