ΚΛΥΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ! ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ …ΡΟΥΦΑΝΕ ΑΠΟ ‘ΚΕΙ!


ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Δείτε τον υποτακτικό Βενιζέλο. Την προσωποποίηση του καρπαζοεισπράκτορα. Στέκεται σούζα δίπλα σε όλους τους Ευρωπαίους. Πότε έτοιμος να αρπάξει μπουνίδια από την Λαγκάρντ, πότε με σκυμμένο κεφάλι μπροστά στον πρωθυπουργό της Φινλανδίας Γιούρκι Κατάινεν και πότε μπροστά στην υπουργό Οικονομικών της Φινλανδίας Γιούτα Ουρπιλάινεν να φέρεται να λέει: «Ναι, θα είμαι καλό παιδί και θα κάνω πάντα ό,τι μου λένε οι δανειστές»! Ναι, αυτός ο άνθρωπος κοιτιέται στον καθρέφτη και φτύνει συνεχώς τα μούτρα του. Από περηφάνεια βεβαίως για να μην τα ματιάσει. Έτσι και τώρα, τα κατάφερε ο Μπένι. Η Φινλανδία μας έκανε κλύσμα και μας έβαλε σε κοινό λογαριασμό για να μας ρουφάει ως τοκογλύφος τα χρήματα!

Ιδού τι αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Η Φινλανδία δεν έχει αλλάξει τη στάση της όσον αφορά το αίτημά της να της δώσει η Αθήνα εγγυήσεις για το ποσό με το οποίο θα συμμετάσχει το Ελσίνκι στο δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας», δήλωσε την Πέμπτη η υπουργός Οικονομικών Γιούτα Ουρπιλάινεν, καθώς συνεχίζονται οι συνομιλίες για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης.

Δημοσιεύθηκαν στο μεταξύ την Τετάρτη οι όροι της συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Φινλανδία. Οι δύο χώρες άνοιξαν κοινούς λογαριασμούς για τη μεταβίβαση χρημάτων και χρηματοοικονομικών κύκλων. Οι έμπρακτες εγγυήσεις που χορηγήθηκαν από την Αθήνα ως αντάλλαγμα για την έγκριση της δανειακής σύμβασης με την ΕΕ από το Ελσίνκι, δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα, μαζί με τους όρους της συμφωνίας η οποία είχε συναφθεί το 2012. Εντούτοις, τα τραπεζικά δεδομένα έχουν αφαιρεθεί από το ηλεκτρονικό κείμενο, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου για τον φόβο πως η δημοσίευσή τους πιθανά να «αποκάλυπτε εμπορικά μυστικά των τραπεζών».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s