Ο Σαμαράς μπορεί να περιμένει


Πρόβλημα έχει προκύψει με την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού ο Μπαράκ Ομπάμα δεν βρίσκει χρόνο να συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά στις ημερομηνίες που είχε προγραμματιστεί η επίσκεψη και μπορεί να τον συναντήσει μετά το 2021 αλλά όλοι έχουν αντιληφθεί πως ο Ομπάμα ζηλεύει τον Σαμαρά επειδή μιλάει με τον Θεό.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά είπαν πως η απάντηση του Λευκού Οίκου δεν είναι οριστική και πως ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον Ομπάμα να βγάλουν έστω μια φωτογραφία μαζί αλλά, αν δεν μπορεί, δεν πειράζει, αφού θα κάνει μοντάζ η Ομάδα Αλήθειας και θα δείξει τον Ομπάμα και τον Σαμαρά να παίζουν μπάσκετ παρέα και να φιλιούνται στο στόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Λευκό Οίκο, ο Μπαράκ Ομπάμα ξέρει πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι μοναδικός και αξεπέραστος στο να βρίσκει επενδυτές και φοβάται μήπως του πάρει όλους τους επενδυτές από τις ΗΠΑ και τους φέρει στην Ελλάδα.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου εξομολογήθηκε σε Έλληνα ανταποκριτή πως οι Αμερικανοί ακόμα θυμούνται την πιτσαρία που είχε ανοίξει ο Αντώνης Σαμαράς στις ΗΠΑ και είχε σκίσει, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος είπε πως, όταν ο Σαμαράς έκλεισε την πιτσαρία του και επέστρεψε στην Ελλάδα, κόντεψε να διαλυθεί η αμερικανική οικονομία.

Σύμφωνα με άλλες δημοσιογραφικές πηγές, ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ενοχλημένος από την ακροδεξιά ατζέντα της κυβέρνησης Σαμαρά και, ιδιαίτερα, από τις ξενοφοβικές και ρατσιστικές θέσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, από την πλευρά του, δήλωσε πως δεν υπάρχουν ρατσιστικές θέσεις στην κυβέρνηση, ενώ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απροθυμία του Μπαράκ Ομπάμα να τον συναντήσει, είπε «έλα μωρέ, σιγά τον σκυλάραπα».

 

pitsirikos

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s