ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ


ΥΠΕΡ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ «ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ»

Ο Ν. Μιχαλολιάκος, πιστός στο σύστημα και ξεπουλώντας τους αγώνες, ακόμα και των τελευταίων οπαδών του, διεκήρυξε δημοσίως, μέσω του high channel, κατά τον πλέον επίσημο και αναμφισβήτητο τρόπο, ότι είναι υπέρ της ανεγέρσεως τζαμιού στην Αθήνα, «υπό προϋποθέσεις».

Η προϋπόθεση δε, που έθεσε, είναι η μείωση του αριθμού των μουσουλμάνων, με άλλα λόγια η γνωστή από τον Καρατζαφέρη «ποσόστωση».Φυσικά, αυτή δεν μπορεί να είναι η θέση αυτών που κάνουν «ασυμβίβαστο αγώνα» και «εθνική αντίσταση».

Με αυτήν την δήλωση (και όχι μόνο με αυτήν) ο «κύριος» αυτός επιβεβαιώνει τα όσα του καταλογίζουν… γι’ αυτόν το Έθνος δεν είναι παρά μία προσωπική επιχείρηση, η οποία, συγχρόνως, χρησιμεύει και ως μαντρί, αλλά και ως βαλβίδα ασφαλείας για το σύστημα.

Δέκα ημέρες περίπου πριν από τις δημοτικές εκλογές, ο με θράσος και περισσή υποκρισία-όπως τελικά αποδείχθηκε- αυτοαποκαλούμενος »αρχηγός» των «Ελλήνων Εθνικιστών», ο Ν. Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, δήλωσε, χωρίς ντροπή, ότι είναι υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα, αρκεί να μειωθεί ο αριθμός των μουσουλμάνων.

Αλλά δεν περιμέναμε, ούτε εμείς, ότι θα έκανε μια τέτοια δήλωση, με την οποία γλείφει το σύστημα, μήπως και καταφέρει να απαλλαγεί από την «ρετσινιά» του ακραίου και επιδιώκοντας μία θέση δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων.

Η θέση του είναι επικίνδυνη διότι:

1) Εκφράζεται από κάποιον, ο οποίος θεωρείται ακραίος (άρα αν ακόμη κι ο ακραίος δέχεται τους ξένους και τα τζαμιά, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση)

2) Πάσχει λογικά και καταρρίπτεται εύκολα: δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι τζαμί για λίγους ξένους και να μην το δέχεσαι για τους πολλούς!!! Το αντίθετο θα ήταν πιο λογικό. Άρα αφού το δέχεσαι για τους λίγους, μοιραία θα το δεχθείς και για τους πολλούς.

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

-όχι απλώς το επαναλαμβάνει, αλλά το κραυγάζει-

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΕΡΑΣΕΙ» ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ

Όμως από την παρακολούθηση του βίντεο αποδεικνύεται ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος, όταν μίλησε για 10.000 μουσουλμάνους ΔΕΝ εννοούσε τους πομάκους. Μάλιστα, στο 02.28 του βίντεο, όταν ο δημοσιογράφος μιλάει για 8-10.000 Έλληνες μουσουλμάνους πομάκους στο Γκάζι, ο Μιχαλολιάκος ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ και του λέει: «δεν ήταν όλοι πομάκοι»!!! Στο 03.33 ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ: «ας μείνουν 10.000 μουσουλμάνοι στην Αθήνα».

Στο 03.35 ο δημοσιογράφος ζητά διευκρίνιση: «δεν εννοείτε τους Έλληνες τους πομάκους;» και ο Μιχαλολιάκος απαντά: «όχι, αυτοί είναι Έλληνες».

Στο 4.09 τάσσεται υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα, αρκεί από τον συνολικό αριθμό του 1.000.000 περίπου να μείνουν λιγότεροι (10.000) μουσουλμάνοι. Καμμία αναφορά σε πομάκους…

 

 

makeleio

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s