Ξεμείναμε από ταινίες γνησιότητας…


Για προβλήματα στην ομαλή διάθεση σε ταινίες γνησιότητας κάνει λόγο ο ΣΦΕΕ ενημερώνοντας τον πρόεδρο του ΕΟΦ με σχετική επιστολή. Πιο συγκεκριμένα, σημειώνουν, παρατηρείται ελλειπής τροφοδοσία ταινιών γνησιότητας γεγονός που προκαλεί προβλήματα στην παραγωγή και την εοφοσήμανση των προϊόντων των φαρμακευτικών επιχειρήσεων.

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου διότι, εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για τη διάθεση της απαιτούμενης ποσότητας ταινιών γνησιότητας στα εργοστάσια παραγωγής, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο εφοδιασμός της αγοράς σε φάρμακα θα είναι ανεπαρκής, με συνέπεια την ταλαιπωρία των ασθενών που δεν θα βρίσκουν τα απαραίτητα για τη θεραπεία τους φάρμακα, ενώ θα υπάρξουν και δραματικές για την υγεία τους επιπτώσεις.

Ο ΣΦΕΕ ζητά την άμεση παρέμβασή του κ. Τούντα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του οξύτατου αυτού προβλήματος και την ομαλοποίηση της διάθεσης των ταινιών γνησιότητας προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας.

 

healthview

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s