Γιάννα Αγγελοπούλου: «Δεν κάνω κόμμα!»


Nίπτει τας χείρας της για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων

Στην εκπομπή «Φάκελοι» εμφανίστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου, που μίλησε μεταξύ άλλων για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων, το κόμμα που φημολογείται ότι θα κάνει, αλλά και το νέο της βιβλίο.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Μη ρωτάτε εμένα για το τι ξόδεψαν οι κυβερνήσεις. Για τα χρήματα που μου έδωσαν να διαχειριστώ, έκανα το καλύτερο πράγμα. Τα λεφτά που ξοδεύτηκαν μπορεί να φαίνονται πολλά, όμως ήταν όλα ελεγμένα και αφήσαμε και χρήματα στο κράτος. Ζητούσαμε τα χρήματα που χρειαζόταν για να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τους οποίους τους ζήτησε η ίδια η Ελλάδα. Στην οργανωτική επιτροπή δεν έγιναν σπατάλες. Για τα χρήματα που ξόδεψε η κυβέρνηση, είναι υπεύθυνη η Ελλάδα. Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν το κράτος δεν είχε χάσει τα τρία πρώτα χρόνια. Μου ζήτησαν να διευθετήσω τους αγώνες κι όταν έχασαν χρόνο μου ζήτησαν να γυρίσω πίσω και να τους οργανώσω. Το να λέμε ότι οι Ολυμπιακοί συνετέλεσαν στην κρίση, είναι παρανοϊκό. Ποιος δεν ήξερε για το κόστος των Αγώνων; Οι πάντες ήξεραν;»

Η κ. Δασκαλάκη διέψευσε τα σενάρια που την θέλουν να πολιτεύεται στην Ελλάδα λέγοντας «Βάλτε το τρέιλερ. Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν θα κάνει κόμμα, μόνη ή με άλλους», ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει πως «ήρθα για να μείνω» και να τονίσει πως μετά τους Ολυμπιακούς «εξαφανίστηκα μετά τους αγώνες, γιατί η χώρα μου δεν μου έδωσε ευκαιρία να κάνω κάτι».

Σχετικά με το best seller βιβλίο της «My Greek Drama», η πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής είπε: «Με απογοήτευσαν οι πολιτικοί. Κάποιους τους κάλυψα. Να είναι ευχαριστημένοι με αυτά που γράφω στο βιβλίο. Δεν χτυπάω κανεναν, λέω τα πράγματα όπως έγιναν, με ονόματα και είμαι πάρα πολύ ευγενής. Εγραψα το βιβλίο για να τους πω ότι η Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα της κρίσης. Η λέξη Δράμα είναι η διαδρομή. Ενα σκηνικό που έχει μέσα πάθη, δράμα, επιτυχία και λύτρωση»

 

parapolitika

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s