Η ΔΗΜΑΡ προτείνει να ανοίξει η ΕΡΤ και να κλείσουν τα ΕΑΣ


Η  ΔΗΜΑΡ προτείνει πλέον ανοικτά  να κλείσουν πρώτα και άμεσα οι … αμυντικές βιομηχανίες της χώρας και όχι η ΕΡΤ ,που κατά γενική ομολογία έχει υπάρξει εκτροφείο κομματικών στελεχών…

Το θέμα έχει τεθεί και στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και πριν από λίγο ο «παντός καιρού» (από την Αριστερά, στο σημιτικό ΠΑΣΟΚ και από το ΠΑΣΟΚ στην ΔΗΜΑΡ) ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Μπίστης δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι «Θα μπορούσε αντί της ΕΡΤ να έκλεινε η αμυντική βιομηχανία στην οποία υπάρχουν 5000 άνθρωποι από τους οποίους οι 4000 “βαράνε μύγες”»!

Ο κ.Μπίστης είπε ότι η αμυντική βιομηχανία ήταν η πρώτη επιλογή αλλά -όπως είπε- “εκεί τέθηκαν τα ιδεολογικά θέματα της λαϊκής δεξιάς (σ.σ.: προφανώς από κάποιους στη ΝΔ που έχουν ακόμα λίγη φαιά ουσία και αντίληψη των πραγμάτων) που φοβήθηκε τι θα πει η Χρυσή Αυγή”.

Δηλαδή για την ΔΗΜΑΡ – αλλά είμαστε βέβαιοι και για την Αριστερά γενικότερα – το κλείσιμο της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας έχει να κάνει με τις αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής και μόνο!
Πέρα από το ότι περιποιούν τιμή, χωρίς να το θέλουν, στη Χρυσή Αυγή, αφού αποδεικνύεται το μοναδικό φράγμα ανάσχεσης τέτοιων εγκληματικών εθνικών ενεργειών, προβληματίζει η απίστευτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το όλο θέμα.

Δεν τους ενδιαφέρει αν η χώρα πλέον δεν θα κατασκευάζει ούτε σφαίρες για τους στρατιώτες της, ότι δεν θα μπορεί να επισκευάχει τα μαχητικά και τα άρματά της, τους ενδιαφέρει απλά να εκτρέφουν κομματικά παράσιτα στον οργανισμό που λέγεται «ΕΡΤ».

Φυσικά οι ευθύνες είναι 100% της κυβέρνησης, έστω και αν αίρει τις αμαρτίες των προηγούμενων κυβερνήσεων από το 2004 και μετά.

Οι αμυντικές βιομηχανίες ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ είναι οι μοναδικές για τις οποίες υπάρχει ουσιαστικό και δεδομένο ενδιαφέρον ξένων εταιρειών του χώρου (Rosoboronexport, Norinco, Rheinmetall, ATK κλπ) για αγορά και ανάπτυξή τους.

Η κυβέρνηση όχι μόνο αδιαφορεί, όχι μόνο δεν δίνει καν παραγγελίες που τόσο ανάγκη έχουν τα Επιτελεία αυτή την στιγμή, αλλά ετοιμάζονται να τις κλείσουν (και να αφήσουν 5.000 εργαζόμενους με σπάνια τεχνογνωσία στο δρόμο).

Και αν δεν υπήρχε το «φόβητρο» της Χρυσής Αυγής, αυτό θα είχε ήδη γίνει! Οι άνθρωποι (και οι μεν και οι δε, της κυβέρνησης) είναι πραγματικά επικίνδυνοι…

planet-greece

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s