Δελτίο Τύπου ΚΕΠΚΑ: Πανευρωπαϊκή Έρευνα


Αρ. Πρωτ.: 1133

Θεσσαλονίκη, 31 Ιουλίου 2013

Πανευρωπαϊκή Έρευνα

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών συμμετέχει, σε μια ομάδα 12 εταίρων, από 10 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πρόκειται να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια δωρεάν εφαρμογή (app), για smartphone, που θα βοηθάει τους καταναλωτές να διαλέξουν, να αγοράσουν και να χρησιμοποιούν ηλεκτρικές συσκευές.

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε, στους καταναλωτές, την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Για το λόγο αυτό, μας ενδιαφέρει πολύ να μάθουμε ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των καταναλωτών, τόσο όταν αγοράζουν ηλεκτρικές συσκευές όσο και στην καθημερινότητά τους, για να σχεδιάσουμε μια πραγματικά χρήσιμη εφαρμογή (app).

Έχουμε θέσει, ως στόχο, να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας στο έπακρο. Σας καλούμε να συμμετέχετε, σε αυτήν την έρευνα, που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε, ακριβώς, τι χρειάζεστε. Πάρτε μέρος, σε αυτήν την έρευνα και βοηθήστε μας να φτιάξουμε μια τέλεια εφαρμογή (app), για εσάς.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Αυτό το ερωτηματολόγιο αφορά αγορά οικιακών συσκευών (για παράδειγμα πλυντήριο, ψυγείο, λάμπες κ.α.), αλλά αφορά και αγορά ηλεκτρονικών συσκευών ψυχαγωγίας, όπως τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα κ.α. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου κρατάει περίπου 10 λεπτά. Θα διαχειριστούμε τα δεδομένα σας, με μέγιστη προσοχή και εχεμύθεια και θα τα επεξεργαστούμε, ανώνυμα.

Η άποψή σας έχει μεγάλη σημασία, για εμάς. Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τη συμμετοχή σας και να κληρώσουμε κάποια δώρα αξίας. Αν είστε τυχερός μπορείτε να κερδίσετε ένα από τα παρακάτω δώρα

  • 2 tablets (αξίας €500 το καθένα)

  • 5 πακέτα λάμπες LED υψηλής ποιότητας (αξίας €100 το καθένα)

Για να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο

κάντε κλικ εδώ: https://www.research.net/s/MVWL85N

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία:

http://www.eaci-projects.eu/iee/page/Page.jsp?op=project_detail&prid=2614

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

 

 

απο e-mail που λάβαμε στο MySatelite

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s